2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شما رو نمیدونم ولی لچه های من از این چیزا نمیخورن 

نهایت شیر و کیک 

یا لقمه اونم باید غذا باشه 

مثل کتلت وکتاب تابه ای 

ناگت  

سیب‌زمینی سرخ کرده 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

صبحونه یکم پنکیک و عسل خورد 

لقمه سینه مرغ و سیب زمینی کبابی هم براش گذاشتم پنیر دوست نداره

موز ، ابمیوه و ویفر ، اسمارتیز هم برد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

صبحی باشه چون زیاد صبونه نمیخوره واسه زنگ اولش لقمه نون و پنیر اکثرا میبره 

یه کیک یا بیسکوییت هم میدم 

یا یه میوه 

عصری ها ناهار خورده باشه فقط میوه و کیک 

گاهی ناهار نخورده میره مثلا وقتایی که صبونه دیرخورده سیره 

اونموقع براش لقمه میزارم 

من امروز بهش نون وپنیر گردو یه سیب ویه دونه گلابی دادم صبحانه هم خورد روزای دیگه شیر و یک یه روز ...

مام  مدرسشون  عذس پلو  و ماکارونی  واش   میفروشن  :)) 

گفتم  همیشه نه ولی بعضی روزا میتونی بخری 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من زنگ اول لقمه 

زنگ دوم میوه 

زنگ سوم کشمش و تخمه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

خدا حفظش،کنه برات به نظرم تغذیه ای که میذاری کمه . بچه ها هم درس میخونن هم فعالیت بدنی دارن گرسنه میشن . یکی از خوبیای مدرسه رفتن همینه که اشتهاشون باز میشه . 

من هر روز سه مدل تغذیه میذارم یکیش ساندویچ صبحانه شون هست . یکیش یه مدل میوه . یکی هم حالت تنقلات که حالا یا کیکه یا بیسکوییت یا مثلا پف پفی و این چیزا .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
صبحی باشه چون زیاد صبونه نمیخوره واسه زنگ اولش لقمه نون و پنیر اکثرا میبره یه کیک یا بیسکوییت هم مید ...

خوبه  عزیزم  فقط کیک وکلوچه کارخونه ای ندید بهتره  خیلی مضرات داره 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من لقمه گذاشتم.با یه کروسان با اجیل و یه پاستیل و شیرین کام.حالا چندتاشو برگردونه نمیدونم.الانم دارم کیک میپزم فردا واسش کیک بزارم.اما سعی میکنم حتما لقمه رو ببره پارسال معلمشون قبل شروع درس میگفت لقمه بخورن خداکنه امسالم معلمه بگه اینو خیلی خوبه واقعا.هفته های بعدازظهریم میخوام میوه و اجیلو یه های بای یا پچ پچ و یه لقمه یا ساندویچ کوچیک بزارم.بعضی روزاام کیک اینا حالا ببینم چیمیشه.به خودشم پول دادم گفتم هرچی خواستی بخر اما اکثرا خوراکیایی که خودم میزارمو میخوره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.