2777
2789

خیلی حس خوبی دارم دخترمو بردم گذاشتم مدرسش 

خیلی خوشحال بود 

کلاسشون ده نفره :))

خوراکی چی میدین به بچه هاتون خانما

من امروز براش نون  پنیرو  بادوم هندی و کشمش گذاشتم 

تو خونم یه کوچولو صبحانه خورد

یه برنامه درست کردم ببینید خوبه 

یه روز نون پنیر و گردو  یا بادام با کشمش

یه روز حلوا شیرو زعفران   با یدونه شیر

یروز مخلط چرخشده گردو وخرما و یدونه شیر 

یروزم یا کیک خونگی با یدونه شیر  یا میوه مث موز 

پارسال سیب زمینی اب پز با کره هم میدادم  امسال بعضی روزا شاید اونم بزارم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

🎒 توصیه‌های پیشگیرانه به خانواده‌ها به مناسبت بازگشایی مدارس

1. به فرزندان خود بیاموزیم که هنگام خروج از مدرسه، دلیلی برای عجله کردن وجود ندارد.

2. اگر کودک شما به سنی رسیده که خودش به تنهایی از مدرسه به خانه برمیگردد، اطمینان حاصل کنید که از محلهای امن برای عبور از عرض خیابان استفاده میکند.

3. فرزندان خود را با تابلوهای راهنمایی و رانندگی آشنا نموده و نحوه عبور صحیح از عرض خیابان را به صورت عملی با آنان تمرین کنید.

4. برای پیشگیری از آسیب پذیری فرزند خود در مسیر مدرسه تا خانه، قوانین و مقررات خاصی را وضع نموده و او را به اجرای دقیق آن ملزم نمائید.

5. اگر فرزندتان برای رفت و آمد خود از سرویس مدرسه استفاده میکند، تمامی نکات ایمنی مربوطه را به وی گوشزد کنید. نکاتی از قبیل حضور به موقع در محل سوار شدن، لزوم توقف کامل خودرو هنگام سوار یا پیاده شدن، صحبت و شوخی نکردن با راننده و مسافران، بیرون نبردن سر و دست از پنجره و مواردی نظیر آن.

6. برای تردد فرزند خود به مدرسه، از سرویس های دارای مجوز و آموزش دیده استفاده نموده و به سایر راننده هاي ناشناس اعتماد نکنید.  

۷. به فرزندان خود تأکید کنید که اگر در مسیر مدرسه دچار مشکل شدند، بلافاصله مسئله را با شما یا مسئولین مدرسه در میان بگذارند.

۸. به کودک خود بیاموزید که هرگز به افراد غریبه اعتماد نکرده و در هر وضعیتی از سوار شدن به وسیله نقلیه آنها خودداری کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز لقمه سیب‌زمینی و کیک خونگی و گردو گذاشتم

دختر بزرگم فقط صبحانه گرم میخوره،کوچیکه فقط کیک و دونات و پنکیک بخاطر همین هردو رو میذارم

امسال فک کنم پوستم کندس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من امروز بهش نون وپنیر گردو یه سیب ویه دونه گلابی دادم صبحانه هم خورد  روزای دیگه  شیر و یک  یه روز ماکارونی.  ساندویج کتلت   یه روزم معلم گفت پول تو جیبی بدین که مدرسه خرید کنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پسرمن امروز شیفت ظهره ناهارسو میخوره میره،تغذیه براش گلابی گذاشتم،یه کیک،یه رنگارنگ،یه شیرتوت فرنگی

نوش جونش  میوه خوبه   ولی کیک کارخونه ای نباشه خوبه   نگهدارنده و ژل فولکس دارن اغلب 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

پسر من ناهاد میخوره میره. 

آب با یه خوراکی گاهی خوراکی مضر مثلا چیپس😂 و اغلب موارد میوه و ساندویچ خونگی معمولا هم انقدر سرگرم بازی میشه میاره خونه. کلاسشون هم ۱۲ نفرن

زهد ریایی،جهل مقدس...