2777
2789
عنوان

سفر آنالیا

128 بازدید | 13 پست

سلام دوستان منو همسرم می‌خواستیم بریم تور یک هفته ای پاییزه

پارسال که رفتیم با آژانس هواپیمایی فراتاش رفتیم ولی هزینه ۶۲ تومن یه جای خوب معرفی کنید قیمتا و اینکه خوب باشه پنج ستاره  یا نهایت ۴ خودتون رفته باشیدا قیمت هم برام مهمه 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کجا بریم؟ خدمات آبی ؟ میشه بیشتر بگی دوستمم؟

هتل استخر رو باز داره خب شایذ بسته باشه بخاطر هوا منطورم اینه نمیتونید استفاده کنید اینهمه دارید پول میدید کاش مثلا تابستون میفرستیذ

یا میخاید دوماه دگ برید دوبی

دوبی هم خوبه فقط یوال نیست 

اما هوا مناسبه توی پاییز میتونید از استخر هتل استفادع کنید پارک ابی برید منظورم اینه

فیک تاپیک هاش که از خساست شوهرش گفت بخون که خرج نمی کنه براش دوتومن به زور بهش داد برا دکتر

عزیزم بجای اینکه پیگیر من باشی برو نازایی تو درمان کن 🙏🏻  خیلی درد داری تو زندگیت که بخوای به من توجه کنی

یا پدر مادرت که برات تروما ساختن و بفرست سالمندان شوهر من نون شما رو نمی‌ده که نگران درآمد مونی❤️ 

همه همسنای شما به جایی رسیدن شما تو خونه پدرت و بدبختی اونا داری غلت میزنی

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞