کدوم لباسای تیکه ای استفاده بیشتری داره کدوما زیاد استفاده نمیشه. از هر مدل چند تا بگیریم خوبه برا نی نی که فروردین دنیا میاد. بین برندایی که هست کدوم بهتر بوده از نظر شما؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من همیشه مارکای ایرانی میگرفتم راضی هم بودم در کل برای نوزاد اصلا خودتو درگیر بهترین مارک و گرونترین برند نکن اینا تبلیغات الکیه هر لباسی بهترین الیاف جهان هم باشه نهایتا سه ماه اندازشه باید بندازیش کنار چون کوچیک شده . یه چیز کاربردی و عادی و خوش قیمت بگیر کار میکنه . برای لباس هم من کلا روشم این بوده از نوزادی تا الان ۵ دست بلوز شلوار ست خونگی برای شش ماه فصل گرم یا سرد سال . دیگه استین بلند و کوتاهش با توجه به فصله . برای بیرون هم تا نوزادی سایز صفر و یک یکی دوتا سرهمی سایز دو به بعد سه یا چهار دست . برای سایز صفر یا یک از هر کدوم یه بلوز جلو باز استین بلند هم بگیر هم برای اولش که گیره ناف داره به دردت میخوره هم برای وقتی از حمام میاد روی لباسش اینو بپوشون اول کار بدنش گرم باشه . شلوار تکی دو سه تا بگیر سایز یک . به دردت میخوره کلاه پارچه ای نازک هم یکی دوتا لازم داری
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚