2777
2789
عنوان

زنداداش نفهم

581 بازدید | 52 پست

مامانم اینا امروز رفتن مسافرت تا چند روز خونه نیستن منم قرار بود این چند روز برم خونه مادربزرگم واسه شامو ناهار چون از شیفت ک میام خسته میشم 

بعد این زنداداشم از صب اومده اینجا خوابیده کی میخواد الان برا این غذا درست کنه تازه دیشبم اینجا بود از حرص دارم میترکم هرروز هفته اینجاس

کاش عروسا یکم برا خودشون ارزش قائل باشن بخدا اینجوری خودتونو بی ارزش میکنید کم برید خونه مادرشوهر اینجوری بیشترم محبت میبینید 

منم ادمم خب یا بیمارستانم خونه هم میرسم باید بشینم پیش خانوم ک ناراحت نشن برم بخوابم داداشم تیکه میندازه ک خانوم حوصلشسر میره نمیری پیشش  

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سرکار برو همه مادربزرگت 

چیری گفتن بگو دعوت بودم شما هم غریبه نیستید ک

با قبل رفتن زنک بزن بگو من میرم اونجا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو خانمت بدون دعوت اومده انتظار چی داره ادم باید آمادگی مهمان داری داشته باشه بنطرم تودهم برو خونه ...

زشت نیست اخه؟فردا میگه بمن بی احترامی کرد و اینامیخوام ب داداشم بگم از بیرون غذا بگیره من برا خودم عذا درس نمیکنم الان پاشم واس این آشپزی کنم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

به قول پسرمبا کسانی که بلد نیستند سر خودشو نرو گرم کنند دوستی وازدواج ممنوعحوصله اش سر رفته پاشه بره ...

نامزدن 

واقعا خیلی بیشعوره. 

من توی یک ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنم هفته ای دو بار یکساعت میرم شب نشینی یه چای میخورم میام باز هم میترسم مزاحمش بشم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

وقتی دائم اونحاست دیگه مهمون محسوب نمیشه ولش کن گشنش بشه یه چیزی درست میکنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ما که یک ماهی دو ماهی یکبار میریم خونشون یه شب می‌مونیم فرداش هم با عجله برمیگردیم.

وای این هرروز اینجاس تازه شبا هم میموند صبونشو هم من باید اماده میکردم از پقتی بیمارستان میرم صبح زود میرم خوابش بهم میخوره شبا میره خونشون

زشت نیست اخه؟فردا میگه بمن بی احترامی کرد و اینامیخوام ب داداشم بگم از بیرون غذا بگیره من برا خودم ع ...

امروز که داره میگذره

از فردا بوگو از محل کارت میره خونه مادربزرگت و نیا اصلا شبم بمون

واااااا...شما که شاغلی برید سره کارتون رو بعدم بگید خسته م

مگه شما نوکره زن داداشین؟ اون بیاد عشق و حال کنه با داداشتون بعد شما اذیت بشین؟این عروسا هم فکر میکنن ملکه الیزابت هستن و همه باید زیره ک...و...ن ...شونا هنه داشته باشن..چند بار که کلفتیشا نکنین یاد میگیره سربار نشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏