2821
2789

من مجردم ولی این همیشه تو فکرم که چند ماه تو بارداری نباید رابطه داشت و آیا هر شوهری منتظر میمونه تا بچش به دنیا بیاد؟

چون دوست پسرایی که تا حالا داشتم آشغال بودن 

و برام مهم این موضوع که آیا هر مردی حتی هولش منتظر میمونه تا آخر یا نه 

به همه چی میخوام از الان فکر کنم 

میخوام بدونم باید چه پسری پدر بچه آیندم باشه 

خدایا دوست دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا من میخواستم همسرم نمیزاشت میگفت نه ب هیچ وجه واسه بچم‌خوب نیس😐 وایساد تا اخر پاک شدنم البته ی چندباری با اشک و خون من رابطه داستیم ولی دیگه تکرار نکرد

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

رابطه تو ۹۰ درصد بارداریا مشکلی نداره

منم باردار نشدم تا حالا

ولی مدت طولانی بیمار بودم و شوهرم هیچوقت نه تحت فشارم گذاشت نه دست از پا خطا کرد

آدم های سالم وجود دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من مشکل سقط داشتم تا4ماهگی اصلا نداشتیم دکترممنوع کرده بود بعد اونم خودمون میترسیدیم ولی خب باروش های دیگه...

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز