2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ۱۸ بار امپول رو فرو کردن 

از پایین کمر شروع کردن تا بالا 

اخرش نشد 

گفتن از گردن میزنیم 

اونم نذاشتم بیهوشی گرفتم 

که زد به قلبم 

بستری کردن ۶ روز 

اخرم با جنگ و دعوا و امضا و ...مرخصم کردن 

حساسیت ممکنه داشته اونم عین من 

به امید خدا خوب بشه عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

تازه من بچه دومم کمتر درد داشتم و زودتر سرپا شدم.البته دکتر خیلی مهمه.خداکنه آسیب بهش نزده باشن

امیدوارم اخه زایمان زودرسم داشت در کل بارداری و زایمان سختی داشته خدا کمکش کنه

برا من ۱۸ بار امپول رو فرو کردن از پایین کمر شروع کردن تا بالا اخرش نشد گفتن از گردن میزنیم اونم نذا ...

ای وای جدی میگین🤕من بار اول زایمانم

دفعه سوم سوزنه شد از درد و گریه فشارم رفت بالا.

چقد خدا دوستون داشته🥲

من نورچشمی ام🤪😁یادمه گفتن عوض کنین بر دارید اسپیکرهای...من گفتم دوسش دارم برندارین😬گمونم از من گذ ...

چه جالبه

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم