2777
2789

بچها وقتی میخواییم یه عکس یا فایلی رو بفرستیم به جای دیگ 

هرچی برنامه دارید میاد که تو یه گزینه انتخاب کنی بعد مینویسه برای همیشه یا یکبار

من اینک اشتباهی زدم برای همیشه و الان نمیتونم اونا عکس یا فایل رو به برنامه های دیگ ارسال کنم 

بار اول زدم روبیکا بعدشم گفتم برای همیشه الان میخوام تلگرام بفرستم 

اصلا گزینه نمیاره فقط روبیکا

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

گالری ذخیره کن از اونحا بغرس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

گالری ذخیره کن از اونحا بغرس

عکسو مثال زدم میخوام از سندنگار یه فایلی رو بفرستم تلگراگ حالا فقط روبیکا نیاد 

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسو مثال زدم میخوام از سندنگار یه فایلی رو بفرستم تلگراگ حالا فقط روبیکا نیاد

پی دی آف یا فایل کجاست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تنظیمات پیش فرض گوشیتو باید درست کنی

گوشی با گوشی فرق داره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

پی دی آف یا فایل کجاست

فایل

تنظیمات پیش فرض گوشیتو باید درست کنیگوشی با گوشی فرق داره

یعنی برم تو تنظیمات گوشی؟

کدوم بخشششش

یعنی برم تو تنظیمات گوشی؟کدوم بخشششش

تنظیمات پیش فرض یا همچین چیزی

یکم ور برو پیداش میکنی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

فایل

خب کمدی یا ذخیره نداره؟؟