2777
2789

ی سوال دارم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بپرس بلد باشم ج میدم نباشم نمی‌دم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

درخواست قبول کن عزیزم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
بپرس باهم جواب میدیم

عزیزم لطف میکنی درخواست قبول منی

من بپرسم

بپرس عزیز

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بپرس عزیز

میتونیم از خونواده ی همسر روی طلاهایی که توسند ازدواج نوشته شده وبعد تحویل پس گرفته باشن شکایت کنیم 

درخواست استرداد مال منقول

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
من وکیل نیستم ولی خیلی از دادگاه بلدم

دومادمون چندبار اعسار زد که قسط بندی کمتربشه حالا ما اجرایی کردیم مهریه رو   مرحله ی بعدی چیه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
دومادمون چندبار اعسار زد که قسط بندی کمتربشه حالا ما اجرایی کردیم مهریه رو مرحله ی بعدی چیه

اعسار زده مرحله بعد تحقیق

اعسار میزنید 

اعسار مطلق بزنید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست