2777
2789

اوضاع مالیمون معمولی هست . نیاز نداریم به کار کردن من . ولی من بینهایت علاقه دارم . و شوهرمم حمایت نمیکنه . 

اگه با کارهایی مثل دوخت لباس زیر . ساخت گیره و تل سر . تاج و اکسسوری  عروس  اینا درست کنم چطور مشتری پیدا کنم؟؟ میخوام مستقیم به مغازه دار بفروشم  منتها نمیدونم چطوری  اول به پیجشون پیام بدم بپرسم اصلا خرید دارن یا نه ؟؟ ( چطور مطرح کنم)یا اینکه از  همون اول  حضوری ببرم؟؟  بعد اینکه منکه مطمعن نیستم کسی ازم میخره یا نه  پس  چیکار کنم چیزی تولید کنم یا نه .

چطور با کمترین ضرر برم جلو . میترسم درست کنم کسی نخره بمونه رو دستم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری برو . تو باسلام فروش عالیع

کار با باسلام رو نمیدونم چطوریه  تو خود برنامش جایی هست که برام توضیح بدن به چه صورته؟

من شمع درست میکنم مامان بزرگم گفت همینارو ببر قنادی بگو این کارامه میخرید ازم یانه 

هنوز نبردم ولی مثل اینکه میخرن 

شما هم اول ی قیمتی تو بازار از کارایی که میخواید بفروشید بفهمید بعد برید همون رنج قیمت بدید به خریدارای مغازه

به نظرم حضوری منطقی تره نیست؟

منم تاج و تل و ریسه درست میکنم خدایی کارام تمیزن ولی خب تا حالا حضوری نفروختم یعنی نرفتم که بفروشم . یجورایی روم نمیشه ببرم 

تو اگه بتونی به مغازه دارا یا سالن دارا بفروشی خیلی خوبه 

تو باسلامم من غرفه دارم اما اوایل یکی دو تا فروختم 

بعدش فقط محض کنجکاوی پیام میدن نه خرید 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
من شمع درست میکنم مامان بزرگم گفت همینارو ببر قنادی بگو این کارامه میخرید ازم یانه هنوز نبردم ولی مث ...

حضوری منطقی تره ولی  خب  بعضیا اصلا خرده خرید نمیکنن یهو میرن یه شهر دیگه محصول میخرن و میارن . 

بعد مثلا من بخوام وسایلمو با خودم ببرم بعد بگه ما خرید نداریم چی؟ بنظر خودم بهتره اول  ببینم اصلا خرید دارن یا نه بعد بگن که حالا کاراتو حضوری بیار ببینیم پسند میشه یا نه . ولی خب  نمیدونم برای شروع چی باید به طرف بگم چطور بحث رو باز کنم اصلا .

شمع سازی  هزینه متریال با فروش  اگه بخوای سود کم باشه همخونی داره؟

ارزون بده میخرم در و همسایه و پارک و ...

اونا مفت میخوان پول نمیدن .

و اینکه تو شهر ما جا نیوفتاده که کسی  از رو علاقه کار کنه . یعنی  اگه خانومی بدون تحصیلات دانشگاهی  کار  کنه میگن نیاز داره و دستش تنگه . نمیگن علاقه داره به شاغل بودن برای  همین دوست ندارم کلا از  اقوام شخص خاصی باخبر بشه

حضوری منطقی تره ولی خب بعضیا اصلا خرده خرید نمیکنن یهو میرن یه شهر دیگه محصول میخرن و میارن . بعد ...

اها...خب پس به نظرم بپرسید اول 

بله شمع سازی سود کم داره سود زیادم داره 

ولی من خودم هنوز دارم یادمیگیرم 

گفتم ...مامان بزرگم پیشنهاد بهم داد ولی اگر فروختم و اینا نکاتشو حتما میگم بهتون اگ خواستید درخواست بدم؟