2777
2789

من another love یکی از بهترین آهنگای مورد علاقمه

اصلا روحم جلا پیدا میکنه وقتی گوشش میدم🫠

اون یکی هم موقع هایی که ناراحتم به دردم میخوره و دوسش دارم

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان؟ من راجع به هر دوش گفتمو بیشتر another love رو دوست دارم

اکانت واتساپ هم زدم خواهره دلیت اکانت کرد دیگه دارم میترسم بعد من خیلی روی حیا و آبرو حساسم و خانواده ام هزاران میلیون بار بیشتر از من😭

اوه خب یه کم سخت شد

ببین اول اینکه خودت میگی نمیدونی دقیقا اکانت دست کیه

بعد اینکه پرسیدی فهمیده چکش کردی یا نه

گزینه ای مبنی بر اینکه تو اکانت کسی رو چک کردی یا نه اصلا وجود نداره پس خیالت راحت.. 

و اینکه از روی دوتا آهنگ و یه بیو نمیشه گذشته حال و آینده کسی رو تشخیص داد

مثلا من این دوتا آهنگو دوست دارم ولی به این دلیل نیست که من یه عشق قدیمی داشتم و حالا دارم به خاطرش ضجه میزنم یا اینکه عاشق دختر همسایمون شدم پس میزارم تا توجهشو جلب کنم! 

به نظرم: اول اینکه اصلا ببین میخوایش یا نه! 

اگه دلت پیششه یا فکر میکنی الان نظری نداری ولی بعدا اگه بیشتر بشناسبش شاید خوشت بیاد: باید یه جوری اکانت اینستاشو پیدا کنی اگه داره(با یه پیجی که اسم خودت نباشه چون توی اینستا احتمال فهمیدن اینکه تو چکش میکنی یا نه هست)  یا اینکه با خانواده در میون بزاری و برید تحقیق میدانی 

اگرم خوشت نمیاد یا کلا قصد ازدواج نداری که ذهنتو درگیر نکن و بیخیالش شو

اکانت واتساپ هم زدم خواهره دلیت اکانت کرد دیگه دارم میترسم بعد من خیلی روی حیا و آبرو حساسم و خانواد ...

شمارتو دارن؟ شاید اتفاقی اینطور شده؟ 

تو که پیامی چیزی ندادی؟ پس چرا نگران آبروتی؟ یه اکانت واتساپ زدن که آبرویی نمیبره و حیایی رو خدشه دار نمیکنه

اوه خب یه کم سخت شدببین اول اینکه خودت میگی نمیدونی دقیقا اکانت دست کیهبعد اینکه پرسیدی فهمیده چکش ک ...

من اینستا ندارم 

دلیت اکانت کردم خانواده نداشتن که داشته باشم اما دزدکی اکانت زدم بعد دلیت کردم (( ولی با اون اکانت قبلی اینستام اینستای یکی از دوستای دانشگاهم رو که دختره اسمش یاسمن خیلی چک کردم بعد آیدیشو عوض کرده )) 

یعنی یاسمن فهمیده منم چک میکنم ؟؟؟؟؟؟؟

اینم نمی‌دونم توی مجله آبروم رو نبره چرا نمیاد خواستگاری رسمی 

چطور این همه سال سپاهی بودنش رو پنهان کرده حتی الآنم هیچ کدوم از همسایه ها نمی‌دونند و با کسی هم خیلی گرم نمیگیرند 

شمارتو دارن؟ شاید اتفاقی اینطور شده؟ تو که پیامی چیزی ندادی؟ پس چرا نگران آبروتی؟ یه اکانت واتساپ زد ...

آره هم شماره ی خودم هم مامانم با مامانمم در ارتباط هست مادرش بعضی وقتا زنگ میزنم ولی من قطع ارتباط کردم بعد از فهمیدن این موضوع 

من دلیت نکردم اونا دلیت کردم بعد از اینکه دوباره من واتساپ نصب کردم ببخشی یکم پیجیده ست 

من اینستا ندارم دلیت اکانت کردم خانواده نداشتن که داشته باشم اما دزدکی اکانت زدم بعد دلیت کردم (( ول ...

از این خانواده تو دارا هستن پس

اکانت اینستایی که میگی با شماره زدی یا ایمیل؟ 

هیچییییی کلا پرسیدم اصلا هم دیگه رو نمی‌شناسن ولی میگم یاسمن نفهمیده باشه چک کردم اینستاش

اهاا

اگه دستت نخورده باشه چیزی لایک نکرده باشی نه