2777
2789
عنوان

انقدر دوست دارم حس ششم بودم

34 بازدید | 4 پست

درباره همه میگفتم یجور قدرته احساس میکنم یکی از آشناهامون از چشمای طرف کل زندگیشو میفهممه انقدر بنظرم خوبه چون آدما رو انگار بیشتر از چیزی که نشون میدن میفهمیو میشناسی

خوبی داره بدی هم داره

خوبیشو که خودت گفتی... آدم زودتر از موعود یه نفر دیگه رو میشناسه یا عواقب کاری رو میفهمه

بدیشم در همین راستاعه.. یه حس عذاب همیشگی نشبت به اینکه زودتر از معمول یه چیزی رو حسش کنی.. و اینکه هنوز اتفاقی نیوفتاده و تو خبر داری که تهش چی میشه دردناکه

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)
خوبی داره بدی هم دارهخوبیشو که خودت گفتی... آدم زودتر از موعود یه نفر دیگه رو میشناسه یا عواقب کاری ...

ببین اره ولی آدما روی اتفاقات کنترل ندارن و بنظرم اون فرد فقط باید نظاره گر باشه و سعی نکنه در رخداد هایی که میدونه اتفاق میوفتن دخالت کنه یا خودشو ناراحت کنه چون طبق اختیار اون نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اره ولی آدما روی اتفاقات کنترل ندارن و بنظرم اون فرد فقط باید نظاره گر باشه و سعی نکنه در رخداد ...

بله درسته ولی به هرحال... مثلا شما اگه یه اتفاق بدی بیوفته دلشوره میگیری بابد کلی سعی کنی تا برطرفش کنی

اون بنده خدایی که حس ششم داره باید دو مرحله اینکارو انجام بده

یه بار وقتی حسش بهش گفته که فلان اتفاق میوفته

یه بارم وقتی واقعا اتفاق میوفته

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)
بله درسته ولی به هرحال... مثلا شما اگه یه اتفاق بدی بیوفته دلشوره میگیری بابد کلی سعی کنی تا برطرفش ...

چه بد میدونی حس ششم برای افرادی که هوش اجتماعی پایینی دارن واقعا خوبه مثلا طرف دوست و از دشمن نمیشناسه