درباره همه میگفتم یجور قدرته احساس میکنم یکی از آشناهامون از چشمای طرف کل زندگیشو میفهممه انقدر بنظرم خوبه چون آدما رو انگار بیشتر از چیزی که نشون میدن میفهمیو میشناسی
خوبیشو که خودت گفتی... آدم زودتر از موعود یه نفر دیگه رو میشناسه یا عواقب کاری رو میفهمه
بدیشم در همین راستاعه.. یه حس عذاب همیشگی نشبت به اینکه زودتر از معمول یه چیزی رو حسش کنی.. و اینکه هنوز اتفاقی نیوفتاده و تو خبر داری که تهش چی میشه دردناکه
خوبی داره بدی هم دارهخوبیشو که خودت گفتی... آدم زودتر از موعود یه نفر دیگه رو میشناسه یا عواقب کاری ...
ببین اره ولی آدما روی اتفاقات کنترل ندارن و بنظرم اون فرد فقط باید نظاره گر باشه و سعی نکنه در رخداد هایی که میدونه اتفاق میوفتن دخالت کنه یا خودشو ناراحت کنه چون طبق اختیار اون نیستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!