2777
2789
عنوان

خواستگار دختر همسایمون

221 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه برای دختر همسایمون که خیلی دختر خوب و سالمی هست و تازه لیسانس گرفته دیروز یک خانمی رفته خونشون برای پسرش خواستگاری کنه خانواده خوب و ارومی هستن ولی خواستگاری که براش پیدا شده سپاهی هست و مثل اینکه سمت خوبی داره و دختره میگه بخاطر شغلش دو دل هستم قبول کتم یانه به نظرتون خوبه یانه و اگر شما بودین این خواستگار رو رد میکردین یانه 

با سر قبول میکردم😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر همسایه تون از روی نظرات ما میخواد زن طرف بشه ؟ 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگر شرایط و سن و سال و عقایدشون به هم میخوره آره قبوله

تو این گرونی و بی شوهری بمونه دیگه کسی نمیاد

دروغ نیست که 

اگر ازدواج دوست داره و همه چی اوکیه آره 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥