2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت 

دفعه اول رو معمولا رد میکنن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من دفعه اول قبول شدم ولی چه فایده میخوام برم واسه گواهینامه ام قاب بخرم بزنم به دیوار 🤦🏻‍♀️😂

مهم نیست دفعه چندم بگیری...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

چه روحیه ای داشتی ماشالله من دیگه نا امید شدگ

نه بابا دیگه هرکی میدید می‌فهمید من خوب میرونم افسره رد میکنه دیگه میگفتن افسره عاشقت شده افسر عوض شد قبول شدم

صلوات
افسره هنوز همونه؟ چند وقت یه بار عوض میشن دوتان

ممکنه همون باشه ممکنه هم نه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اکثرا دفعه اول رد میکننمن با اینکه دفعه اول اشتباهی نداشتم ولی رد کرد بار دوم قبول شدم افسر بار دوم ...

واسه منم الکی رد کرد مثلا زده ترمز دستی 

یادمه آزاد کردم

افسر منم اینجوری بود همرو رد کرد سی نفری بودیگ

وا یعنی ازت خوشش میومد بخاطر این رد میکرد؟

چه میدونم چرت و پرت زیاد میگفت مداوم حرف می‌زد با بقیه نه هافقط با من از همه ده دیقه امتحان می‌گرفت از من نیم ساعت حالا حلقه هم دستم بودا

صلوات