2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست گلت درد نکنه گلم خدای مهربون پدرتون رو بیامرزه ، از چه آردی میشه استفاده کرد؟فقط آرد شیرینی پزی و سه صفر؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اگه درست کردید و دوس داشتید یه فاتحه به روح پدرم بخونین

اسارتر خدا پدرتو رحمت کنه.میگم خودت درست کردی؟نصف پیمونه شکر کم نیست.اخه من این دستور با یه پیمونه درست میکنم.اگه خودت درست کردی بگو منم درست کنم

دست گلت درد نکنه گلم خدای مهربون پدرتون رو بیامرزه ، از چه آردی میشه استفاده کرد؟فقط آرد شیرینی پزی ...

ممنون محبتتونم

خدا عزیزانتونو حفظ کنه

من با ارد سه صفر درست میکنم که سبکه.آرد نانوایی کیکو خراب میکنه خصوصا رو گاز 

خمیر میشه

دستورش بزار شماهم

من از آپارات میپزم........حفظ نیستم....گوگل بزن کیک یک تخم مرغی تو آپارات عملی نشون میده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ممنون محبتتونمخدا عزیزانتونو حفظ کنهمن با ارد سه صفر درست میکنم که سبکه.آرد نانوایی کیکو خراب میکنه ...

از کجا بگیرم سه صفر؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......