2777
2789
ممنون محبتتونمخدا عزیزانتونو حفظ کنهمن با ارد سه صفر درست میکنم که سبکه.آرد نانوایی کیکو خراب میکنه ...

مممنونم عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد لازم۴ تخم مرغدو پیمونه سرپر آردنصف پیمانه شکرنصف پیمانه روغننصف پیمانه گلابنوک قاشق چایخوری وان ...

چه آردی استفاده کنیم؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
چقدر به جا بود تاپیکت دنبالش بودم ولی دم کنی نداریم خمیر نمیشه؟از در قابلمه رطوبت چکه نمیکنه؟

نه من در پیرکس داره تابه م ازونا که سوراخ داره روش 

بخارو میده بیرون

من دم کنی نمیذارم 

اسی جان شعله پخش کن نیاز نیست ؟

ببین من گازم صفحه ای شیشه ایه 

چدنهای روی گازم ارتفاع ۵ سانتی دارن تا شعله 

شعله پخش کن نمیذارم 

فک نکنم نیاز باشه 

فقط اولش یکمی زیاد میکنم که حرارت به تابه برسه بعدش کم میکنم 

داره دیگه همه سوپرمارکتا

نشنیده بودم تا حالا همیشه از نونوایی میگیرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه من در پیرکس داره تابه م ازونا که سوراخ داره روش بخارو میده بیرونمن دم کنی نمیذارم

اینجوری بهتره میشه داخلشو دید .من فرم برقیه مصرفش بالاس نمیشه هم به برق اعتماد کرد سری پیش قطع شد کیکم خراب شد.دستت طلا عزیزم