2777
2789

اسپاسم عضلانی و کشیدگی عضلات 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اخه استخوان لگنم قشنگ جدا میشه فقط قسمت سمت راست ازپارسال تاحالا من مشکل دیگه ای هم دارم همه دردا میرن الا این کورتون تزریق کردم نشد دردش به جلوو میزنه همون قسمت گرفته مونده هردکتری رفتم نفهمید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه استخوان لگنم قشنگ جدا میشه فقط قسمت سمت راست ازپارسال تاحالا من مشکل دیگه ای هم دارم همه دردا می ...

پوکی استخوان نداری؟تراکم استخوان دادی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

دادم سالممم من روماتیسم ستون فقرات دارم ولی دکترم میگه ازبیمارت نیست حتی دوتا امپول زدم کورتون دردس ساکت نشد انگار کشیده شده ازجاش دررفته مفصل ساکرولیک 😭😭😭😭

نه اخه اسکن هسته ای دادم کل بدن فوق تخصص ارتوپد نوست این تمام بیماریها نشون میده خداروشکر سالممم ولی نمیدونممم  این درد بعد ازبلندکردن سنگینی ایحاد شد اوایل فقط گرفتگی ولی این گرفتگی بازنشداصلا که اصلا ودردش روز بخ روز زیادمیشهههه 

سلام عزیزم والله من علایمش زیاده اوایل ازدردلگن بعدازباردای گفتن دیسک کمر وبعدگردن گفت دیسک گردن وبعد زانوم موقع شب پامو نمیتونستم تکون بدم متاسفانه ازمایش نشون  نمیدلد موقع استراحت دردلگن وباراه رفتن بهترمیشد