2777
2789

اعتقاد دارین به قسمت و سرنوشت یانه؟؟ و هرچی دربارش میدونین بگین

زیاد به قسمت اعتقاد ندارم

ولی کاش وجود داشت اینجوری درونم آروم تر بود اینقدر افسوس نمیخوردم و خودم مقصر نمیدونستم

مثلا اینکه تاحالا نتونستم ازدواج کنم...خودم سرزنش میکنم ولی اگه قسمت بود میگفتم  خدا نخواسته و غصه نمیخوردم

یا کلا در مورد انتخاب مسیر زندگیم ...میگم کاش فلان انتخاب داشتم فلان تصمیم میگرفتم و....

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

نرو دنبال سرنوشت 

بزار سرنوشت بیاد دنبالت :) 

_ دختری که در اعماق دریا افتاد

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو دنبال سرنوشت بزار سرنوشت بیاد دنبالت :) _ دختری که در اعماق دریا افتاد

رمانه؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من اعتقاد دارم ولی اینم خوب می‌دونم هر کار ما هر دعا ما هر تلاش ما و عمل خوب یا بد ما اثر مستقیم داره

ممکن بهتر بشه زندگی مون از چیزی که قرار بود بشه و ممکن بدتر 

به هر حال همیشه از خدا نشانه بخواه ازش بخواه برات نوری بفرسته :)))))))

خدا خیلی بزرگه ..

من خودم تو این مرحله از زندگی تو شرایطی هستم که اگه اعتماد نکنم از فکر و خیال زیاد دیونه میشم :)))

نمیدونم من فقط اینجوری اروم میشم بگم قسمته و الی روانی میشم از این همه نشدن وبی عدالتی ها

منم عقلم میگم قسمت الکیه

ولی وقتی اینجوری فکر کنم کمتر غصه میخورم

من یه زمانی خیلی منتظر یه نفر بودم خیلی گریه زاری نذر نیاز دعا هرکاری بگی واسه ازدواج کردم نشد الان دیگه متتظرش نیستم ن دعا میکنم و نذر و نیاز هرچیزی به وقتش قشنگه من الان دنبال هیچی نیستم دیگخ

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من اعتقاد دارم ولی اینم خوب می‌دونم هر کار ما هر دعا ما هر تلاش ما و عمل خوب یا بد ما اثر مستقیم دار ...

دعا تاثیر داره

ولی تلاش فکر نکنم

من از همه بیشتر تلاش کردم راه سخت انتخاب کردم ولی بقیه که یک هزارم من تلاش نکردن موفق تر شدن

منم عقلم میگم قسمت الکیهولی وقتی اینجوری فکر کنم کمتر غصه میخورم

تایکیم مثل مانباشه هیچوقت مارونمیفهمه درداین همه نرسیدن به هیچ وهیچ وهیچ

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

من یه زمانی خیلی منتظر یه نفر بودم خیلی گریه زاری نذر نیاز دعا هرکاری بگی واسه ازدواج کردم نشد الان ...

منم یه زمانی مثلت دنبال یکی بودم هزار کااارم کردم و نشد

الان چند سال گذشته و شاکرم ک خدا نذاشته بشه 

فهمیدم چقد ادم بدیه و زندگیم خراب میشد

خدایا سپاسگزارم  
من یه زمانی خیلی منتظر یه نفر بودم خیلی گریه زاری نذر نیاز دعا هرکاری بگی واسه ازدواج کردم نشد الان ...

دقیقا منم خستم...

دعا تاثیر دارهولی تلاش فکر نکنممن از همه بیشتر تلاش کردم راه سخت انتخاب کردم ولی بقیه که یک هزارم من ...

نمی‌دونم که شرایطی براتون پیش اومده ولی خب اره گاهی ما چیز مخایم و براش زیاد تلاش میکنم نمیشه ولی کسی کمتر تلاش می‌کنه و میشه این همون قسمت اینجا میگیم قسمت نبود 

ببین این تو قران هست و منم واقعا دیدمم چه بسا چیزای برای خودتون خوب می بینید ولی براتون بد و چه چیزای در ظاهر بده ولی خوبه 

شاید اون مسیر می رفتیم بدتر میشه ..:)