2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری اعتماد میکنی خودت کمک کن .بهترین محله شهرتونم باشی بخای پیدا میکنی

اتفاقا به شخصی ها اعتماد ندارم دیگه.  چون حتی اگر نیازمند باشند از کمک ها در جهت دیگه استفاده میکنن و‌زیاده خواه هستن 

مؤسسه ی مورد اعتماده و  بعضی آشنایان اونجا همکاری میکنن باهاشون و کمک های مردم را با نظارت و تحقیقات بهشون میرسونن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

ربطی به پایین‌شهر یا بالای شهر زندگی کردن نداره.

افرادی داریم در شمال شهر تهران به عنوان سرایدار و نظافتچی دائمی جا دارند و وضع مالی خوبی هم ندارند.

افرادی هم در جنوب شهر تهران صاحب مال و مکنت و ملک و املاک و...

ممکنه هر کسی به دلیلی دوره‌ای از زندگی در تنگنا قرار بگیره.

مهمه بلد باشیم مدیریت کنیم.

خود من اگر روزی احتیاج باشه آماده‌ام که تک تک هزینه‌هام رو تا پایین‌ترین حد ممکن کاهش بدم. ممکنه حتی روزی برسه همین خرید مرغ هم مقدور نباشه. کمی گردن مرغ هم برای سوپ خریداری بشه و باهاش سوپ پخته بشه، می‌تونه قسمتی از نیازمون به پروتئین رو رفع کنه و من خجالت نمی‌کشم اگر روزی لازم باشه برم سبزیجات ارزون مثل سیب‌زمینی و پیاز ریز هم بخرم و باهاش غذا بپزم و هزینه‌هام رو کاهش بدم. 

و قطعا تا نقطه‌ای که بتونم با قناعت ادامه بدم، دست طلب پیش کسی دراز نمی‌کنم.

اتفاقا به شخصی ها اعتماد ندارم دیگه. چون حتی اگر نیازمند باشند از کمک ها در جهت دیگه استفاده میکنن ...

موسسه ها اصلا قابل اعتماد نیستن 

منظور من اینه خودت نیازمند پیدا کن برسون دستش 

موسسه چه خصوصی چه هر چی نباید پول بدی دستشون 

البته من واضح نوشتم نمیدونم چرا رفتی تو بحث خصوصی و غیر. خصوصی 

موسسه ها اصلا قابل اعتماد نیستن منظور من اینه خودت نیازمند پیدا کن برسون دستش موسسه چه خصوصی چه هر چ ...

اتفاقا من واضح دلیل را برات گفتم 

نمیدونم چرا  برات باز مبهمه😊😉

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱