2777
2789
عنوان

جاری جدید بلاكم كرده😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 47 پست

شاید بلاک نکرده عزیزم 

اگه دیلیت اکانت هم بزنه تو اینستا انگار بلاکت کرده

شاید اینستا دیلیت اکانت زده خودتو ناراحت نکن

منم عشقم دیلیت اکانت زده بود فک کردم بلاکم کرده باهاش کات کردم..... 

توم زود قضاوت نکن عزیزم بی دلیل ک نمیشه کسیو بلاک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرشوهر دارم ولی زن نداره. از الان استرس دارم چه جوری باید با زنش ارتباط بگیرم

من همیشه فك میكردم اگه خودت بی حاشیه باشی اونم همینجوری بات رفیق میشه ولی گویا اینجوری نیس.. ایشالا خانوم ایندش خوش قلبه😋

به همسرمم نمیتونم بگم چون كلی پیشش ادعاكردم كه اینچیزای پیش پاافتاده ذهن منو اصن مشغولم نمیكنه..ولی ...

اصلا نه به همسرت نه به خواهرشوهرت نه به جاری به هیچکدوم هیچی نگو..دربرخوردبعدی شماهم سرسنگین باش باهاش ....کلاشمارشو پاک کن ازگوشیت

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

اصلا بلاکش نکن

یه جوکه بود میگفت اگه دیدید یکیو بلاک کردید و اون بلاکتون‌نکرد بدونید پشم اون طرف هم نیستید

اگه بلاک کنی فک میکنه خیلی واست مهمه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
اصلا نه به همسرت نه به خواهرشوهرت نه به جاری به هیچکدوم هیچی نگو..دربرخوردبعدی شماهم سرسنگین باش باه ...

اره همینكارومیكنم..فقط امیدوارم فك نكنن بقیه كه منم كه دارم خودمو دور میكنم