دو، سه روز پیش با شوهرم داشتیم میرفتیم گردش که تو ماشین یه آهنگ عاشقانه گذاشته بودیم بهش گفتم این حرفهای دل من برای توست و اونم دستم رو گرفت بعد نمیدونم چی شد بحث از مردن باز شد و من گفتم من اگه بمیرم تو چیکار میکنی اونم خیلی پرو بهم گفت زندگی جریان داره با مرده نمیمیرن که به زندگیم ادامه میدم و ازدواج میکنم تو هم اگه من مردم ازدواج کن منم حالم گرفته شد و از اون روز دیگه بهش هیچ حسی ندارم اصلا تا میخواد بیاد نزدیکم احساس میکنم که الانه که خفه بشم دلم خیلی شکست ازش😩😭😭😭😭😭😭😭شما میگید من چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شاید ناراحت بشی بخاطر این حرف من ولی واقعا راست میگه شوهرت،تا کی باید فک کنیم ک کسی ک میمیره و همسرش ازدواج نمیکنه وفاداریشو نشون میده در صورتی کاون طرف مرده و نیس.تا هستیم قدر همو بدونیمو با عشق زندگی کنیم بعد اون دیگه فایده ایی نداره
من خودم به شخصه به راحتی نمیتونم کسی رو که دوسش داشتم و از دست دادم رو به راحتی جاشو با جای کسی پر کنم یا اشتباه از منه یا اینکه اصلا درستش اینکه بزارم والا اصلا خودمم نمیدونم کدوم کار رو بکنم