2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم شکست

551 بازدید | 25 پست

دو، سه روز پیش با شوهرم داشتیم میرفتیم گردش که تو ماشین یه آهنگ عاشقانه گذاشته بودیم بهش گفتم این حرفهای دل من برای توست و اونم دستم رو گرفت بعد نمیدونم چی شد بحث از مردن باز شد و من گفتم من اگه بمیرم تو چیکار میکنی اونم خیلی پرو بهم گفت زندگی جریان داره با مرده نمیمیرن که به زندگیم ادامه میدم و ازدواج میکنم تو هم اگه من مردم ازدواج کن منم حالم گرفته شد و از اون روز دیگه بهش هیچ حسی ندارم اصلا تا میخواد بیاد نزدیکم احساس میکنم که الانه که خفه بشم دلم خیلی شکست ازش😩😭😭😭😭😭😭😭شما میگید من چیکار کنم 

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یعنی اینقد خوبه این حرفش دلتو شکوند ؟بیخیال مردا حرف زیاد میزنن هواس ندارن ک 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

عزیزم شاید ناراحت بشی بخاطر این حرف من ولی واقعا راست میگه شوهرت،تا کی باید فک کنیم ک کسی ک میمیره و همسرش ازدواج نمیکنه وفاداریشو نشون میده در صورتی ک‌اون طرف مرده و نیس.تا هستیم قدر همو بدونیم‌و با عشق زندگی کنیم بعد اون دیگه فایده ایی نداره

نمیدونم ولی خیلی بهم برخورد ولی من همیشه به خدا میگم خدا قبل از اینکه اون بمیره یک ساعت قبلش من بمیرم آنقدر که دوسش داشتم ولی الان دعامو پس میگیرم

من خودم به شخصه به راحتی نمیتونم کسی رو که دوسش داشتم و از دست دادم رو به راحتی جاشو با جای کسی پر کنم یا اشتباه از منه یا اینکه اصلا درستش اینکه بزارم والا اصلا خودمم نمیدونم کدوم کار رو بکنم

مرد جماعت احساسي نيس اينو بايد بپذيري بيخود سخت نگير توام با كمال قدرت ميگفتي البته كه ازدواج ميكنم ...

راست میگی ولی انتظار نداشتم ازش که اینطور چیزی بهم بگه