2777
2789

شوهر خودشه دلش میخواد بگه آقام

چرا کاسه داغ تر از آش میشین؟!!!

استارتر شما حق داری ولی همسرتونم بیچاره داداششه چیکار کنه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

استارتر یبار جلو جمع وقتی گفتن بریم شمام بگید اون اژانسی که باهاش اومدیم قراره تا ۵دقیقه دیگه بیاد دنبالمون...

نذارین تو جمع یجوری جا بندازن که اونا میبرن میارنتون.

جاریت احتمالا چون باید عقب پیش شما بشینه و شوهر شما جلو بره خوشش نمیاد بهتون تعارف بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خودشه دلش میخواد بگه آقام چرا کاسه داغ تر از آش میشین؟!!! استارتر شما حق داری ولی همسرتونم بی ...

منم سرسنگینم و دوس داشتم موقع برگشن بگه نه میریم خودمون قدم زنان و اروم اروم ک بفهمه مقصد ماهم خونس اما نمیخوایم بااونا بریم از طرفیم چون نمیگن بیایین بریم باخودم میگم شاید ز بزنیم ک ماهم باشما میاییم لجشون بگیره و من خنک شم نظر شماها چیه.

استارتر یبار جلو جمع وقتی گفتن بریم شمام بگید اون اژانسی که باهاش اومدیم قراره تا ۵دقیقه دیگه بیاد د ...

شاید باورت نشه اما من از خودم تعریف نمیکنم اما انقددددر باشعورم و درکم بالاست و حس ی زن رو درک میکنم ک اقام و من همیشه عقب و جاریم و برادر شوهرم جلو میشینن باورت میشه؟بااین حال بازم اونا بیشعورن

منم سرسنگینم و دوس داشتم موقع برگشن بگه نه میریم خودمون قدم زنان و اروم اروم ک بفهمه مقصد ماهم خونس ...

همون ک موقع برگشت بهونه بیارین بهتره

رفتنم خودتون برین

نمیدونم والا چی میشد حالا هماهنگ کنن با هم برین

ماشینشون ک خالیه

چقد بعضیا بدجنسن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
استارتر یبار جلو جمع وقتی گفتن بریم شمام بگید اون اژانسی که باهاش اومدیم قراره تا ۵دقیقه دیگه بیاد د ...

اره اما برادر شوهرم ب اقام میگه اونام جای مردا هستن اقامم روش نمیشه ب داداشش بگه اما من ک اومدم بیرون از جای زنا ب اقام گفتم بلند ک اونام بشنون با اقا فلانی میخاییم بریم؟جاریم دم در ماشین و پشتش بهمون بود اقام گفت اره گفتم مزاحمشون نباشیم...جاریمم هیچی نگفت و سوار شدیم تااینجا هم انقد باشوهرم حرف زدم ک ن با برادرش ن زن داداشش حرف نتونه بزنه

شاید باورت نشه اما من از خودم تعریف نمیکنم اما انقددددر باشعورم و درکم بالاست و حس ی زن رو درک میکنم ...

اصلا سوار ماشینشون نشین به نظرم...

شوهرت رو بگو شان خودش رو بالا بگیره و با اژانس برید و بیاید

این جاری معلومه خساست داره

مطمئن باشید که برادر شوهرتون نمیتونه پیش قدمذبشه شما را ببره چون زنش دعوا راه میندازه باهاش، ولی برگشت که جلوی بقیه در عمل انجام شده قرار میگیرد نمیتونه تعارف کنه، خوب زنشم راضی نیست شما را تعارف نمیکنه، أین دیگه واضحه خوب! 

حالا چرا با این همه روابط حسنه ای که بینتونه همسایه شدید؟ کار همسرتون با برادرش یکیه؟!

همون ک موقع برگشت بهونه بیارین بهتره رفتنم خودتون برین نمیدونم والا چی میشد حالا هماهنگ کنن با هم ...

هر جمعه نهار میریم خونه پدر شوهرم اونا جدا ما جدا ما دو تومن کرایه میدیم و کلی پیاده روی اونا سه تا جا خالی دارن میرن دریغ از ی تعارف

اره اما برادر شوهرم ب اقام میگه اونام جای مردا هستن اقامم روش نمیشه ب داداشش بگه اما من ک اومدم بیرو ...

شما و جاریتون چندساله این؟

همسراتون چی؟

اگر همسر شما از جاری کوچیکتره باز قابل تحمله

ولی اگر همسر شما بزرگترن اصلا تحمل نکنید این بی محلی جاری رو

من باشم نگاهشم نمیکنم چه برسه به اینکه سوارشم

هر جمعه نهار میریم خونه پدر شوهرم اونا جدا ما جدا ما دو تومن کرایه میدیم و کلی پیاده روی اونا سه تا ...

با شوهرت صحبت کن با مهربونی و خوبی

برگشتنیم خودتون برگردین

حالا اگر ماها باشیم ب طرف زنگ میزنیم ک امشب مسیرمون ک یجاس اماده شین با هم بریم حالم از این همه خوبی ...

عزیزم  گهی پشت به زین و گهی زین به پشت...

زمان دولت شما هم میرسه...

قرار نیست همیشه ورق همینجوری بمونه