شوهر خودشه دلش میخواد بگه آقام چرا کاسه داغ تر از آش میشین؟!!! استارتر شما حق داری ولی همسرتونم بی ...
منم سرسنگینم و دوس داشتم موقع برگشن بگه نه میریم خودمون قدم زنان و اروم اروم ک بفهمه مقصد ماهم خونس اما نمیخوایم بااونا بریم از طرفیم چون نمیگن بیایین بریم باخودم میگم شاید ز بزنیم ک ماهم باشما میاییم لجشون بگیره و من خنک شم نظر شماها چیه.
استارتر یبار جلو جمع وقتی گفتن بریم شمام بگید اون اژانسی که باهاش اومدیم قراره تا ۵دقیقه دیگه بیاد د ...
شاید باورت نشه اما من از خودم تعریف نمیکنم اما انقددددر باشعورم و درکم بالاست و حس ی زن رو درک میکنم ک اقام و من همیشه عقب و جاریم و برادر شوهرم جلو میشینن باورت میشه؟بااین حال بازم اونا بیشعورن
استارتر یبار جلو جمع وقتی گفتن بریم شمام بگید اون اژانسی که باهاش اومدیم قراره تا ۵دقیقه دیگه بیاد د ...
اره اما برادر شوهرم ب اقام میگه اونام جای مردا هستن اقامم روش نمیشه ب داداشش بگه اما من ک اومدم بیرون از جای زنا ب اقام گفتم بلند ک اونام بشنون با اقا فلانی میخاییم بریم؟جاریم دم در ماشین و پشتش بهمون بود اقام گفت اره گفتم مزاحمشون نباشیم...جاریمم هیچی نگفت و سوار شدیم تااینجا هم انقد باشوهرم حرف زدم ک ن با برادرش ن زن داداشش حرف نتونه بزنه
مطمئن باشید که برادر شوهرتون نمیتونه پیش قدمذبشه شما را ببره چون زنش دعوا راه میندازه باهاش، ولی برگشت که جلوی بقیه در عمل انجام شده قرار میگیرد نمیتونه تعارف کنه، خوب زنشم راضی نیست شما را تعارف نمیکنه، أین دیگه واضحه خوب!
حالا چرا با این همه روابط حسنه ای که بینتونه همسایه شدید؟ کار همسرتون با برادرش یکیه؟!