2777
2789

من می خوام طلای دسته دوم بگیرم می خوام بدونم داخل فاکتکرش قیدمیشه طلای دسته دوم هست 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قید میشه مشکلت چیه مشکلی نیست درج بشه

اخه میگن طلای دسته دوم روموقع فروش ارزانترررمیدارن پس  طلای نویی که می خریم ام موقع فروش دسته دوم حساب میسه فرقش چیه مگه توفاکتورقیدمیشه .؟؟؟

اخه میگن طلای دسته دوم روموقع فروش ارزانترررمیدارن پس طلای نویی که می خریم ام موقع فروش دسته دوم حس ...

نه فرقی نداره من طلا فروشم  عزیزم دست سوم که حساب نمیشه همون دست دومه همون ۷۴۰ ازت کم میکنن

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

[QUOTE=396082708] نه فرقی نداره من طلا فروشم  عزیزم دست سوم که حساب نمیشه همون دست دومه همون ۷۴۰ ازت کم میک 

عزیزم پس قیدمیشه طلای دسته دوم هست عزیزم به نظرت طلای شکسته خوبه موقع فروش راحت می خرن ؟

[QUOTE=396082708] نه فرقی نداره من طلا فروشم عزیزم دست سوم که حساب نمیشه همون دست دومه همون ۷۴۰ ازت ...

بعضیا قید میکنن بعضیا نه ولی تاثیری ندارد هموم ۷۴۰ یا ۷۵۰ نرخ کسرشه 

شکسته  نخر آب شده بخر

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

بعضیا قید میکنن بعضیا نه ولی تاثیری ندارد هموم ۷۴۰ یا ۷۵۰ نرخ کسرشه شکسته نخر آب شده بخر

عزیزم طلای اب شده اخه میگن کلاهبرداریش زیاده میترسم شماجای مطمئن سراغ داری ؟