شوهرم نسبت بهم سرد شده خیلی باهم خوبیم نه دعوا نه بحث هیچی ولی سمتم نمیاد۲ماهه رابطه نداشتیم.نصفه شباکه خوابم ازپیشم میره صبح میبینم تو سالن خوابه,چیکارکنم؟ازشم میپرسم جواب درست حسابی نمیده باشوخی ردمیکنه
عزیزم. ببخشید انقدر صریح میگم ولی من تو آشناها همچین موردی داشتم و دلیلشو بعد از کلی کارآگاه بازی شو ...
من شوهرم اتفاقا رو این موضوع خیلی حساسه.توعقدهمون اولین باربهم گفت ومن همیشه اپلاسیون میکنم وتمیزم.عطروارایش وموی رنگ و....واسه همین واسم عجیبه که تاپیک زدم
انشالله ک چیزی نیس ولی ی شب خودتو ب خاب بزن تا رف سالن ببین چیکار میکنه
به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊