2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
عزیزم. ببخشید انقدر صریح میگم ولی من تو آشناها همچین موردی داشتم و دلیلشو بعد از کلی کارآگاه بازی شو ...

من شوهرم اتفاقا رو این موضوع خیلی حساسه.توعقدهمون اولین باربهم گفت ومن همیشه اپلاسیون میکنم وتمیزم.عطروارایش وموی رنگ و....واسه همین واسم عجیبه که تاپیک زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا ارایش کن براش .باهاش حرف بزن سرتو بزار کنارش.خودبخود میادسمتت شایدشمام کم کاری میکنی.وقتی میره ...

اره بعددوبارکه رفتم سمتش وتحویلم نگرفت دیگه نرفتم وازش نخواستم میترسم برم دوباره تحویلم نگیره

اره بعددوبارکه رفتم سمتش وتحویلم نگرفت دیگه نرفتم وازش نخواستم میترسم برم دوباره تحویلم نگیره

به نظرم تنهاش نزار.بگو.بدون تو طاقتم نمیگیره.یابگو میترسم تنها دوس دارم کنارم باشی.بعد گرمی جات زیاد بهش بده

چک کردم هیچی نبود.یاواقعانیس یا پاک میکنه

انشالله ک چیزی نیس ولی ی شب خودتو ب خاب بزن تا رف سالن ببین چیکار میکنه

به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊
به نظرم تنهاش نزار.بگو.بدون تو طاقتم نمیگیره.یابگو میترسم تنها دوس دارم کنارم باشی.بعد گرمی جات زیاد ...

ازغذاشم هست چون بیشترغذای سردمیخوره.ماهی.خیار.دوغ و.....یعنی پاشم برم پیشش

واسم عجیبه بخدا هرچی بگم میخره واسم.فرداشب توباغ واسم تولدگرفته وکلی دعوت کرده .باهام مهربونه اما مو ...

من بجای شما باشم بهش میگم تاکادو اصلی بهم ندی نمیام.مجبورش کن به رابطه.بزار عادت کن.بزار بدونه که زنش براش بهترینه