شوهرم نسبت بهم سرد شده خیلی باهم خوبیم نه دعوا نه بحث هیچی ولی سمتم نمیاد۲ماهه رابطه نداشتیم.نصفه شباکه خوابم ازپیشم میره صبح میبینم تو سالن خوابه,چیکارکنم؟ازشم میپرسم جواب درست حسابی نمیده باشوخی ردمیکنه
به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم. ببخشید انقدر صریح میگم ولی من تو آشناها همچین موردی داشتم و دلیلشو بعد از کلی کارآگاه بازی شوهرم از آقاهه فهمیدیم که خانومه بهداشت فردی خودش رو به نحو احسنت رعایت نمیکرد. فدات بشم،من نمیگم شما اینجوریید،فقط یکی از موردهایی که دیدم رو میگم که شاید بدرد بخوره