خودم چند سال پیش ساعت دو نصفه شب با بچه از اتوبوس جا موندم شوهرمم گوشیش امکان پذیر نبود از ترس گریه میکردم یه آقا اومد گفت نترس بخدا کاریت ندارم فقط میخام کمکت کنم تاکسی گرفت شماره اتوبوسی پیدا کرد زنگ زد منو تاکسی رسوند به اتوبوس خدا هرجا هستی خیرت بده 💓
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی جالبه همون افراد رو خودشون نمیخواستن ولی خدا کاری کرد یه جور دیگه جبران کنم یعنی در حق یسری افراد دیگه یاخودشون ... وقتی نمیدونستن
تا دلت بخواد آدم خوب سر راهم بوده از بعضی عزیزان تو اقوام و خانواده همکارای خوب همسرم و خیلی از ادما که شاید اصلا چهره هاشون یادم نمیاد ولی محبت دیدم ازشون و خدا رو شکر