2777
2789
من به روش گرلاوین آموزش دیدم

گرلاوین خیلی منسوخ شده و متدهای جدیدتر هست که لباس خیلی خیلی خوب تو تن می ایسته 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عذر میخوام خوب آموزش میدادند ؟میشه لطف کنید بگید چقدر هزینه کردید و به نظرتون ارزش داشت

عزیزم من پارسال برج۱٠شروع کردم تا فروردین امسال آموزشش3ماه بود ولی برای ما طول کشید

شش میلیون هزینه آموزش بود چرخ خیاطیم خریدم خرید پارچه هم زیاد داشتیم چیزای جزئی هم داره که باید بخری

من پارچه ارزون برای شروع میگرفتم متری180یا220بود

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا خیاطی عالیه اگه جایی بری ک خوب یاد بدن حداقلش اینکه ک کار خودت راه میافته من خودم کم بلدم ولی در حدی هست ک یه مانتو یا شومیزرا برا خودم بدوزم یا برا بچم یه شلوار بدوززم اصلا عشق میکنی وقتی نتیجه کارتا میبینی 

عزیزم من پارسال برج۱٠شروع کردم تا فروردین امسال آموزشش3ماه بود ولی برای ما طول کشیدشش میلیون هزینه آ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

منم خیلی دوست دارم شروع کنم به نظرتون استعداد میخواد یا علاقه کافیه ؟

آخه راستش من خیلی بی صبرم از اون لحاظ میگم 

گرلاوین خیلی منسوخ شده و متدهای جدیدتر هست که لباس خیلی خیلی خوب تو تن می ایسته

من صفر صفر بودم هیچ بلد نبودم اول خواستم از نازکدوزی شروع کنم الان برای خودم دوخت هایی انجام میدم تو اینترنت هم فیلم های آموزشی با متد های جدید میبینم یاد میگیرم و تمرین میکنم

ممنونم عزیزم لطف کردیمنم خیلی دوست دارم شروع کنم به نظرتون استعداد میخواد یا علاقه کافیه ؟آخه راستش ...

ببین گلم اگر به کار هنری علاقه داشتی و داری آدم با صبر و حوصله ای هستی پیشرفت میکنی و به امید خدا خوب یاد میگیری

آها انشالله.ممنونم ازت عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی

فدات عزیزمی ببین یه کانال آموزشی هم جدیدا پیدا کردم 

میخوای برات بفرستم؟در برنامه ایتا هست

عزیز لینک نمیشه فرستاد نشد 

این کانال عکسش فرستادم لینکش رو تو ایتا تایپ کن آبی که شد بزن روش و داخل کانلش عضو بشو