2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط خیلی تفت اش میدم یک ۴۰ دقیقه اینابعدشم ادویه فقط زردچوبه و فلفل حتما ۷ ساعت میزارم جا بیفتهاگ ...

۷ ساعت؟ من بیشتر از ۴ ساعت نمی ذارم

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

به سبزیش خیلی بستگی داره.به جا افتادنش.گوشتی که توش میریزی.میخوای خوشمزه شه استخونم بریز واقعا عالی عالی میشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سبزی ها رو با آرامش سرخ میکنم آخر سر هم با شعله ملایم میپزم کلا یک صب تا ظهر درگیرشم برا همین برا چن ...

اره دقیقا یکی از راز خوشمزگیش همین سبزی تازه سرخ کردشه من امتهان کردم چندوقت تو فریز میمونه مزشو از دست میده

اول ترکیب سبزی 

دوم مدت زمان سرخ کردن اگه کم باشه مثل اش میشه اگه زیاد سرخ کنی بیش از اندازه ، تلخ میشه 

سوم اگه قلم گوساله بربزی لعابش بیشتر میشه 

اب اندازه هم بابد ریخت 

من یه ساعت تو زودپز میپزم به ساعت هم تو قابلمه جا میوفته 

لوبیا چیتی لعاب دارش میکنه زیاد هم نبابد ریخت برای هر نفر به مشت تقریبا 

یه قاشق چایخوری رب هم اضافه میکنم 

اخر سر لیمو یا ابغوره میریزم 

بینهایت خوشمزه میشه 

خاستی ترکیب سبزی هم میگم بهت

 ♡

همیشه یه تیکه بزرگ قلم میندازم . پیاز رو ریز سرخ میکنم . گوشت هاش درشت باشه و زیاد . لیمو عمانی که تلخیش رو گرفته باشم میندازم . ادویه فقط نمک و کمی زردچوبه . اصلی ترین نکته هم که ترکیب سبزیه و این که با شعله کم زیاد سرخ کنی  

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   zariqwp  |  10 ساعت پیش
توسط   bff_  |  1 روز پیش