2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو خشک رو با هم نسوزون. مگه اعضایه یه خانواده اخلاق رفتارشون مثل همه؟؟ که شما از یه شهر توقع داری

تروخشکشون تخمی هستن اکثرا تو بندرعباس این نظر رو دارن همشون بدجنس هستن 

خود حاجی آبادی ها هم خودشون قبول ندارن دیگ چ برسه به اطراف 

چرا اینو میگی؟عروس یکی از فامیلامون مال اونجاس اصلا خیلی کم حرفه ظاهرا کم توقعم هست چون مهریه آش خیل ...

من کاری به عروس شما ندارم ولی تجربه ای که داشتم دیدم خوب نبوده و واقعا به نفرت رسیده 

اینطوری باهات خوبن ولی تو دلشون خرابه

تروخشکشون تخمی هستن اکثرا تو بندرعباس این نظر رو دارن همشون بدجنس هستن خود حاجی آبادی ها هم خودشون ق ...

من خودم بندری هستم ولا کاری بهشون نداریم. چند نفر میشناسم عروس اونجا شدن یا از اونجا زن گرفتن دارن به خوبی خوشی زندگی میکنن.    تعریف کن چی شده ک دلت ازشون گرفته

من خودم بندری هستم ولا کاری بهشون نداریم. چند نفر میشناسم عروس اونجا شدن یا از اونجا زن گرفتن دارن ب ...

من هم همکلاسی حاجی آبادی داشتم هم دوست هم پارتنر هم ریس هم همکار 

و همشون بدترین ضربه بمن زدن و واقعا ازشون بدم میاد این و من نمی‌گم خیلی ها تو جاهای مختلف قبل ازین ک من چیزی بگم هم نظر بودن بامن و نفرتشون رو ابراز کردند