2777
2789

انیمه میشناسم با این ژانر

ولی فیلم یادم نیس

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انیمه هم معرفی کنی ممنون میشم عزیزم

دث نوت(هم کارآگاهیه هم روانشناختی) 

نمایش مرگ(فوق العاده قشنگه بخصوص قسمتای اخرش) 

فرشتگان مرگ(اینم بنظرم فوق العاده بود منکه دوس داشتم) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

سریال روان کاو

سریال دکستر 

سریال هانیبال (ترسناکه)

سریال مستر ربات 

سریال چیز های تیز بود اگر اشتباه نکنم 

سریال شکارچی ذهن 

اینا رو دیدم بعضیاشون درام و دلهره اوره ژانرش میتونی سرچ کنی و ژانر هاشون رو ببینی انتخاب کنی

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

دث نوت(هم کارآگاهیه هم روانشناختی) نمایش مرگ(فوق العاده قشنگه بخصوص قسمتای اخرش) فرشتگان مرگ(اینم بن ...

وای دث تون یا همون دفترچه مرگ فصل اولش عالی بود 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

دومی و سومی هم مثل اولی ان؟

بله