2777
2789

*و علت اینکه انجامش ندادید هم بگید

من خودم همیشه دوست داشتم پیانو یاد بگیرم ولی هیچ وقت اونقدر جدی دنبالش نرفتم و اینکه توی خانواده ما خوب نمیدونستن هم بی تاثیر نبود.‌.

دقیقا منم(پول نداریم پیانو بخریم)

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتم ازدواج نکنم بازیگر بشم که خانواده ما همه چی توش ممنوع بود ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عاشق اسکیت و دوچرخه سواری بودم از بچگی پدر و مادرم نذاشتن دیگه الان بزرگ شدم حس می‌کنم ضایعس

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

دلم میخواست چند تا زبان یاد بگیرم (افسردگی)

نقاشی یاد بگیرم (افسردگی)

خیاطی رو تا مزون و دوخت لباس عروس ادامه بدم (همون دوران افسردگیم بود مانع شد)

یه رشته‌ی خوب بخونم (حسود داشتم اذیت میکرد)

مهارت‌های مرتبط با رشته‌مو یاد بگیرم زمان دانشجویی (افسردگی گرفتم و اطلاعات کمی داشتم نشد)

عاشق اسکیت و دوچرخه سواری بودم از بچگی پدر و مادرم نذاشتن دیگه الان بزرگ شدم حس می‌کنم ضایعس

وای منم خیلیی از اون اسکیتا که مثل کفش بودن سه چرخ بودن (اسمشونو نمیدونم😂😭) میخواستم ولی بازم تو خانواده مون عرف نبود برام نگرفتن 

*دوست دارم با اون آدمی که اولین بار این عرفا رو تعریف کرده یه صحبتی داشته باشم..

پولم آرهولی حس میکنم میتونستن واسم بخرن چون میبینم چطور واسه داداشم خرج میکنن و بیشتر به خاطر عرف خا ...

اره هستن ازین خانواده ها

متقاعد میشدن خوب بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

دلم میخواست چند تا زبان یاد بگیرم (افسردگی)نقاشی یاد بگیرم (افسردگی)خیاطی رو تا مزون و دوخت لباس عرو ...

حالا که فکر میکنم منم تو زندگیم به خاطر مشکلات روحی روانیم از خیلی چیزا جا موندم

حالا که فکر میکنم منم تو زندگیم به خاطر مشکلات روحی روانیم از خیلی چیزا جا موندم

من دوباره تو سی و یک سالگیم شروع کردم به زبان خوندن درسته انگلیسی هست ولی هنوز یه سوزن امیدی دارم ته دلم هر چند فکر عقب ماندنم عمیقا غمگینم میکنه و اینکه به همه به دروغ میگم مرتبط با شغلی درحال یادگیریم چون تو نوجوانی همشون این مرحله رو رد کردن ولی نباید بهشون فکر کرد باید فکر چاره بود چون پنج سال بعد حسرت الآنتو میخونی چرا شروع نکردی حتی یکیشو

من دوباره تو سی و یک سالگیم شروع کردم به زبان خوندن درسته انگلیسی هست ولی هنوز یه سوزن امیدی دارم ته ...

خیلی کار خوبی میکنی امیدوارم همیشه بهترینِ خودت باشی

من خودمم به تازگی یه هدف جدید واسه خودم معین کردم و دارم در جهت اون الان برنامه ریزی میکنم و پیش میرم

امروزم راستش یکم حالم گرفته بود چون روزم اونطوری که میخواستم پیش نرفت..ولی خب تسلیم نمیشم

خیلی کار خوبی میکنی امیدوارم همیشه بهترینِ خودت باشیمن خودمم به تازگی یه هدف جدید واسه خودم معین کرد ...

منم همین اتفاق برام افتاد عزیزم مهم اینه تسلیم نباید شد برای شمام آرزوی موفقیت بیشتر میکنم