2777
2789

صبح سرکار میره ساعت ۱۰شب میاد

شب ضروریاتمو بگم یا پول بخوام میگه 

اوووو تو نمیگی من خستم الان وقت این حرفاس؟

صبحم که میگم باز میگه الان وقت این حرفاس؟

ساکت میشم میگم بزار خودش بفهمه ولی همچنان در همون حال میمونم و هیچکی نمیگه چیزی لازم داری یا نه؟

به شدت رفیق باز و دهن بینه، میره خرج اونا میکنه، تو این قسمت دیگه شکست خوردم. نتونستم درستش کنم

شرایط طلاق ندارم

اما خداییش اصلا نمیگه این زن لباس لازم داره پول تو جیبی لازم داره

مثلا یه چی تو خونه نیس من باید منتظر بمونم تا آقا بیاد و بعد اون چیزو بیاره

اونم تازه اگه بیاره

چقدر بد 

هر جور شده یه وقتی باز کن و صحبت کن یا به زور هم که شده بگو یه مبلغی رو ماهانه برای خودت بریزه توی کارت اما با اون برای خودت خرج کن نه خرید های خونه

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.