2777
2789
عنوان

بنظرتون رشته هوشبری ارزش داره کلی سختی بکشی یا ن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 106 پست
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ناامید تر شدم خواهر بیخیال

اون موقع منم باید نا امید شم😂چون الان همه دارن روانشناسی میخونن و فارغ‌التحصیل روانشناسی هستن و کار برای من سخته همه میگن کار پیدا نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان ک خیلی خوبه همین الان استخدامی و حقوق داری ولی عاره دیدم خیلیا چرت میگن و دانشجوهای معلمم ی ...

اونا کاردانیه 

فرهنگیان رو زیاد بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد لباس پوشیدنم دست اموزش و پرورش باشه 

خودم تنها

رهگذر جان بهت گفته بودم قبل کنکور تو بهترین رشته هم قبول شی بازم همینی چون از درون متلاشی شدی ببخشید ...

آبجی من دوست داشتم خودم رشته ام و دوست دارم با علافه رفتم هم برا ب دست آوردنش سختی کشیدم هم الان واسه نگه داشتنش سختی میکشم یعد میبینم یکی بد بگ ازش ناامید میشم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اونا کاردانیه فرهنگیان رو زیاد بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد لباس پوشیدنم دست اموزش و پرورش باشه

سر کار بری لباس پوشیدن دست خودته آبجی دو آن دانشجویی ی خورده گیرن 

معلمای همه مانتویی و هر جور دوست داشتن میومدن فقط لباس اداری داشتن

آبجی من دوست داشتم خودم رشته ام و دوست دارم با علافه رفتم هم برا ب دست آوردنش سختی کشیدم هم الان واس ...

عریز من تو به مردم چیکار داری سرت بنداز پایین کارت بکن به بقیه چیکار داری همین بقیه مگه این همه سال عذاب کشیدی  از رشتت انصراف دادی یه بار اومدن بپرسن خرت به چند ؟ اصلا از این فکرا نکن با انرژی مثبت برو جلو به خدا که تو عمرم  وسی رو ندیدم پیرا بخونه بیکار باشه

خب پس دیگه دنبال تایید و حرف بقیه نباش منم خیلی رشته شمارو دوست دارم خیلی ام قشنگه دختر به این پر تل ...

عزیزع دلمی گ آبجی قشنگم ممنونم ازت امیدوارم ی هر چی ک دوست برسی🥰

عریز من تو به مردم چیکار داری سرت بنداز پایین کارت بکن به بقیه چیکار داری همین بقیه مگه این همه سال ...

قربونت برم من عزیزه دلم ممنونم ازت❤️❤️  عاره بخدا ب سختی ب دست آوردم و ب سختی هم نگه داشتمش تازه تو سن ۲۸ سالگی فارغ‌التحصیل میشم دیگ نظرات منفی بقیه هم ببینم 

قربونت برم من ابجی میگن بر اساس سوابق تحصیلی کردن این رشته ها رو

عزیز دلم الان روانشناسی و حقوق رو تجربی ها هم میتونن برن با سوابق میتونن انتخاب کنن الان باید اونا هم ناامید باشن؟

من خودم روانشناسی قبول شدم میرم باید ناامید باشم؟ چون همه انتخاب کردن؟ چون با سوابق هم میشه انتخاب کرد؟

اگه معدلت خوب باشه رزومه ات خوب باشه حتی تو خود دانشگاه هم میتونی همکاری کنی

چرا نتیجه تلاشتو بی ارزش جلوه میدی؟

چرا اینقد ناامیدی؟ 

منتظر نباش یکی بیاد بگه این رشته خوبه یا نه تو تلاشتو بکن وقتی تلاش کردی رزومه ات عالی بود معدلت عالی بود چرا برات کار نباشه؟

آبجی من دوست داشتم خودم رشته ام و دوست دارم با علافه رفتم هم برا ب دست آوردنش سختی کشیدم هم الان واس ...

الان من روانشناسی دوس دارم رشته ای که همه ازش می‌نالند میگن کار نداره اینده نداره ارزش نداره حتی به خاطرش میخوام برم خوابگاه همه میگن مگه مغز خر خوردی به خاطر یه رشته ای که اینده نداره همه انتخابش میکنن بری خوابگاه؟ الان من باید ناامید باشم بشینم یه گوشه؟رشته مو دوست نداشته باشم؟ 

دنبال تایید و انرژی مثبت دیگران نباش چون ديگران هیج وقت دلشون نمیخواد تو موفق باشی

سر کار بری لباس پوشیدن دست خودته آبجی دو آن دانشجویی ی خورده گیرن معلمای همه مانتویی و هر جور دوست د ...

اره 4 سالی سخته 💔

ولی اصلا نسبت به رشتت حس بد نداشته باش 

الان حتی درمورد پزشکی هم بد میگن

خودم تنها