2777
2789
عنوان

اشتبا کردم ازدواج کردم فکر کردم خوشبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 68 پست
شوهرت ک میره سرکار با بچت بزنید بیرون ازخونهبرید قدم بزنید، برید پارک، برید خیابون گردی

عزیزم پول ندارم. صدهزارتومن فوقش توکارتمه 

اینجا کوجیکه سرده با بچه کوچیک کجا برم. 

بعد شوهرم نمیزاره میگه نرو فلان و....  

هروز هروز که نمیتونم برم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن با سیاست با همسرت رفتار کنیاینایی گفتی اونو دلسرد تر میکنهحق داریاما این حرفارو نباید ب ...

عریزم من مرد کاری دیدم مثل پروانه تو خسته ترین حالت دور زنشون میگردن

دیگه خرج زندگی سخت شده،درکش کنوالا منو شما هن روزی ۸ساعت ۱۰ ساعت کار کنیم از قیافه می افتیم و دیگه س ...

برای امضات صلوات و  حمد میخونم☘️

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

برای امضات صلوات و حمد میخونم☘️

متشکرم برای مهربونت

برای شفای پدرتون منم حمد خوندم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.