2777
2789

میشه نظراتتونو بگید

مرطوب کننده چی بزنم بعدش الان دارم 

ربچموند مزنم خوبه یا عوضش کنم به نظرتون ،خیلی حس خاصی نداره که بگم واو اگه چیز خوبی میشناسین تو رنج قیمت معقول ممنون میشم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیمپل میزدم به شدت برام جوش زا بود

رویوال

برایت مکس

آردن سبوما

اینا برا پوست چرب عالیه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

پوست چرب و نباید ریچ بزنین

سیمپل آبرسان سبکتر هم داره رنگش سفیدو سبزه

برای منافذ باز هم سرم نیاسینامید خوبه 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

تنظیم چربی پوست هم بگیر ولی شبها قبل خواب ی لیوان کاسنی بخور معجزشو ببین شما کبدت رو درمان کنی چربی ...

کاسنی واقعا برای تنظیم چربی صورت خوبه؟

خواهر منم پوستش خیلی چرب میشه.

دو دقیقه بعد حموم برق میزنه.

با وجود پاکسازی و اسکراب و...

عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓

منم پوستم مثل تو هستش لافارر استفاده نکردم ولی سیمپلکس نزن من گرفتم افتضاح بود

سیمپل دو سه دوره ست میزنم بد نیست ولی احساس میکنم خوبه یه چیز بهتر بگیرم احساس میکنم بوی پلاستیک میده

عزیزم چرا نباید ریچموند بزنم اخه اویل فری هست که

من باتوجه به عنوان تاپیک که در مورد سیمپل حرف زدین فکر کردم آبرسان سیمپل نوع ریچ و استفاده میکنین برای همین گفتم سبکش و بگیرین

الان دوباره خوندم متوجه شدم ریچموند و گفتین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"