2777
2789
بله

من از این خونه خلاص میشم بزودی؟

ازدواج یا کار افتاده برام تازگی؟

برات حمد خوندم کلیم بهت باور دارم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من پيام گذاشتم رفتی 3تا بعدی جواب دادی آدم واقعا ناراحت میشه..بعدشم چجور سوالم ندیدی اینو دیدی؟ب ...

بدهکارم مگه به تو؟؟؟؟ کسی ازتون پول نمیگیره که انقد ادعا داری خوشم بیاد جواب میدم نیاد جواب نمیدم تاپیک خودمه دوس نداری بسلامت درضمن فعلا اونی که جو برش داشته شمایی از همه انتظار داری انگار ملت بدهکارن به جنابعالی برو رو رفتارت کار کن یاد بگیر فرق خوبی و لطف و وظیفه چیه بعد تو همچین تاپیکایی نظر بذار بی فرهنگ

ته این همه زحمت و چن ساعت تک نیت گرفتن دلی هم میشه همین یه مشت بی فرهنگ میان اعصاب ادمو خورد میکنن

دوستان من تاپیک قفل میکنم هرکس خواست درخواست دوستی بده براش بگیرم و اینم بگم من رندوم میگیرم اگه تعداد زیاد باشه اگه مشکل دارید ننویسید 

تمام.

بدهکارم مگه به تو؟؟؟؟ کسی ازتون پول نمیگیره که انقد ادعا داری خوشم بیاد جواب میدم نیاد جواب نمیدم تا ...

تا سال ۱۴۰۶ با کسی میرم توی رابطه؟ سرانجامی داره؟مرسی عزیزم خوشحال میشم از ته دل ؟ 

معدل نهاییم بالای ۱۹ .۱۹/۵میشه ؟؟ 

امسال توی درسام موفقم جوری که خانوادم بهم افتخار کنن

ته این همه زحمت و چن ساعت تک نیت گرفتن دلی هم میشه همین یه مشت بی فرهنگ میان اعصاب ادمو خورد میکنندو ...

میشه بگی باردار میشم یا نه چون همش درگیر طلاق بگیرم یا منتظر بمونم آخه شوهرم اسپرمش صفره