امروز به همسرم زنگ زدم پشت خطی افتاد همون کال ویتینگ ولی بعدکه زنگ زدم بهش و گفتم با کی حرف میزدی حاشا کرد که من کجا با کسی حرف نمیزدم واشتباه میکنی و خلاصه به رو خودش نیاورد ولی من از ظهرتا الان بهم ریختم هرچی هم بهش میگم قسم میخوره که با کسی حرف نمیزدم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
یعنی اینقدر درجه شکت زیاده که از ظهر تا حالا هم پرسبدی هم بهم ریختی .اخه چرا ؟ نکن عزیزم. خسته میشه بمرور ازت .زده میشه. این بازجویی کردن کار دستت میده.
بابا خیلی وقتا این خط های تلفن هم چرت میگن زیاد نباید حساب کنی روشون. من زنگ میزنم میگه خاموشه به ثانیه باز بوق میخوره . نظر اینه ۹۰ درصد شوهرت راست میگه
اگه اینجوری بخوای کنترل کنی کم کم روابط سرد میشه رو خودت کار کن .خیلی میش اومده بر منم که یهو قطع شده من اونو میگرفتم اون منو و اشغال میزد یا شایدم خط رو خط شده
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من