2777
2789
عنوان

دروغ میگه بهم میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 24 پست
نگاه کردم هیچ شماره ای نیست

خب لابد نیس دیگ..منم بعضی موقه ها اینجوری میشه یا خط رو خط میافته..یا همزمان با شما تماس میگیرن.نگران نشو..شک نداشته باش اصلاخوب نیس

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد شمارو من نمیدونم ولی دیدم ک اون طرف کسی نبوده ولی کال ویتینگ زده

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
آخه تا حالا ازش خیانت دیدم اونم پیامکی چت واینا ولی به خاطر زندگیم کوتاه اومدم

خوب کاری کردی بهش محبت کن خودش یه جایی خسته میشه انشاالله 

یه موقع می بینی در حد شیطنت

دوستم شوهرش خیلی این طوری اذیت میکرد میخواست

زندگیشو از هم بپاچه بخدا من نذاشتم الان شوهرش نشسته سرجاش یه پسره خوشگل هم دارن میگه خداروشکر شلوغش نکردم

قبلا خیلی گیر میداد بهش از هم بدتر فاصله گرفته بودن

الان الحمدلله خوبن با هم

بچه دار هم نمیشیم بدبختانه 

الان که کسی بدون بچه نمی مونه خواستی بگو دکتر خوب معرفی کنم هم برای مرد هم زن

کلا زتدگی ارزش غصه خوردن نداره دوستم خودتو ناراحت نکن تا بجه نداری از زندگیت لذت ببر چون اون موقع با همه شیرینی هاش خیلی مسولیت داره

منم رفتم فعلا خواستی پست بزار آدرس دکتر بگم

ببین اگر میخوای طلاق بگیری پیگیر پشت خطیش بشو اگر نمیخوای بگیری سوالم نکن .چرا میخوای تهش در بیاری ؟؟ ابجیم میگه اگر بفهمم بهم خیانت شده طلاق بگیر نیسم تهشم در نمیارم فقط به خودم میرسم میریزم و میپاشم برا خودم خوش میگذرونم 

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید