2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده چقد بچس اخههههههع

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 32 پست
نیاز هم بخشی از دوست داشتنه

من دست خودم نیس با وجودی که همسرم خیلی به شدت وابستس بهم من نیستم یعنی خودمو جوری ساختم که دیگه وابسته نمیشم 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ما همیشه برعکسع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فردا صبح

با سه تا بچهه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بگو فردا شب جبران میکنم

بگم هر شب رو بدی میخاد باور نمیکنی گاهی واقعا الکی به خاب میزنم ولی دیشب خدایی از خستگی رفتم

من دست خودم نیس با وجودی که همسرم خیلی به شدت وابستس بهم من نیستم یعنی خودمو جوری ساختم که دیگه وابس ...

قبلا کسی رو عمیقا دوست داشتی و نشده؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

قبلا کسی رو عمیقا دوست داشتی و نشده؟

اره خیلی

بچه ها رو بفرستین خونه مامان

یادم نبووود صب هر سه تاشون مدرسن 😂😂

چقدر شبیه همیم با این تفاوت که همسرم قهر نکرده از صبح غر میزنه...منم فکر مدرسه بچمم درگیرمم

واقعا منم فک کن سه تا مدرسه ای کلن درگیر. این عاقا فکر چیع

بگم هر شب رو بدی میخاد باور نمیکنی گاهی واقعا الکی به خاب میزنم ولی دیشب خدایی از خستگی رفتم

عزیزم باید از خدات باشه که همسرت همچین حسی رو بهت داره و باهات در میون میزاره 

بهتر از اینه یه زن دیگه با قصد و نیت بد بهش نزدیک شه و نیاز های شوهرتو برطرف کنه اونوقت از کارت پشیمون میشه پس محکم بچسببب خخخ

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

بله شوهر عن من .یهو میبینی سه ماهه بامن قهر کرده وهیچ حرفی نمی زنه

ببخشید😂😂

چرا آخه😁

خانوم ناز داره قهر میکنه دوست داره مورد توجه قرار بگیره و حمایت بشه ولی آخه آقا که ناز نداره پس قهر هم نمیتونه بکنه از نظر فیزیولوژی

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی