2777
2789
عنوان

شوهر کیا بچه ننس

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
منم اصلا سباست ندارم دبروز دوسه بار گفتم بچه عید باید لباس نو بپوشه به اقا برخورده بود.

میفهمم عزیزم، ادم یه جایی واقعا از اینکه بخواد همش سیاست و صبوری به خرج بده خسته میشه، منم دیگه اصلا نمیتونم صبور باشم ولی کلا همه اقایون نسبت به خانواده و مخصوصا مادراشون گارد دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ترس نداره گلم توکل بر خدا کن مطمن باش حاجت روا میشی‌.دوتا از دوستام امسال با ای وی اف مادر شدن ...

شوهر منم واریکوسل داشت عمل کرد اونم در حد صفر هست، خودم هم وسواس دارم موندم چه کنم، سنم هم دیگه بالا رفته🤦🏻‍♀️

شوهر منم واریکوسل داشت عمل کرد اونم در حد صفر هست، خودم هم وسواس دارم موندم چه کنم، سنم هم دیگه بالا ...

دوستمم واریکوسل داشت همسرش الان بجه تو بغلشه.ناامید نشو اصلا اونم سنش بابا بود.الان دیکه علم پیشرفت کرده .ببخشید گلم میشه بپرسم چند سالتونه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
۳۳هستم گلم

سنی نداریییی بخدا فک کردم بالای ۴۰ هستی دوستان هر دو یکیش ۴۲ اون یکی ۳۸ .هیچوقت از درکاه خدا ناامید نشو عزیزم .من مطمنم به زودی مادر میشی .

سنی نداریییی بخدا فک کردم بالای ۴۰ هستی دوستان هر دو یکیش ۴۲ اون یکی ۳۸ .هیچوقت از درکاه خدا ناامید ...

وای تو رو خدا راست میگین؟ به خدا خیلی احساس پیری میکنم همش میترسم دیگه تخمک گذاری تو بدنم متوقف شه🥺شوهرم هم خیلی دلش بچه میخواد ولی من از دکتر رفتن هم میترسم، یه بار چند سال پیش رفتم فلوشیپ ای وی اف اونموقع هنوز شوهرم ازمایش نداده بود نمیدونستیم واریکوسل داره، خانوم دکتره سریع بهم گفت باید از رحمت عکس رنگی بگیری، منم ترسیدم نرفتم دیگه، از عکس رنگی میترسم، تهران هم نیستم، اینجا فقط یه مرکز برای عکس رنگی داره

وای تو رو خدا راست میگین؟ به خدا خیلی احساس پیری میکنم همش میترسم دیگه تخمک گذاری تو بدنم متوقف شه🥺 ...

من خودم بعد چند سال بچه دار شدم تا عکس زنگی هم رفتم میدونستی تنها دلیل باردار نشدن همسن استرس و ترسه بخدا بیخیال باش .دکترم بهم میکفت فقط بیخیال باش موقع نزدیکی مخصوصا ذهنت باید اروم باشه استرس اینا نداشته باشی اصلا.خکب دکتر باید حتما بری من چندسال از این دوخر به اون ازمایشکاه فلان شما تلاستونو بکنید مطمنم خدا بیجواب نمیزاره بنده شو