2777
2789
عنوان

شوهر کیا بچه ننس

169 بازدید | 24 پست

پیرم کرد پییییر.اخلاقای گند دیگش رو بزور تحمل میکنم.هر اتفاقی میفته تو خونه به مامانش گزارش میده اونم غیر مستقیم پرش میکنه دارم روانی میشم از دستش یدونه مداد و پاک کن هم بخره برا بچه اونم میگه.دیروز برا دخترم کفش خریده میگه ب مامانم گفتم .اونم انگار برگشته گفته برا عیدم بزارید بپوشه الان گرونیه.هر سال عید برا بچه من کفش و لباس میخرم میرم میگردم حالا مناسبشو میخرم پامونو هز در میزاریم بیرون بهش میگه یه پارک سرکوچه میریم اونم میگه مریص شدم از دستشون

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای همه چیز دلیل منطقی بیار براش، مثلا برای کفش درجا مخالفت نکن، بگو باشه اگه تا اونموقع خراب نشد و اندازه موند همون رو میزاریم براش ولی زمان عید بگو کهنه شده یا تنگ شده بچه ها رشدشون بالاست

همشون بچه ننه هستن 

حالا کم وزیاد داره

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

خدا نکنه عزیز دلم انشالله بزودی دامنتون سبز شه و خیر بارداریتونو همینجا تاپیک بزنین

باید حتما ای وی اف کنیم ولی من خیلی میترسم از ای وی اف و اینکه نشه، چون شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه

عزیزم برای همه چیز دلیل منطقی بیار براش، مثلا برای کفش درجا مخالفت نکن، بگو باشه اگه تا اونموقع خراب ...

منم اصلا سباست ندارم دبروز دوسه بار گفتم بچه عید باید لباس نو بپوشه به اقا برخورده بود.

باید حتما ای وی اف کنین ولی من خیلی میترسم از ای وی اف و اینکه نشه، چون شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه

اصلا ترس نداره گلم توکل بر خدا کن مطمن باش حاجت روا میشی‌.دوتا از دوستام امسال با ای وی اف مادر شدن ببخشید شوهرشون اسپرمشون در حد صفر بود ولی کار خدارو چه دیدی گرفت .شما هم از درکاه خدا ناامید نشو عزیزم