2777
2789

به غیر از معتادای کارتن خواب ک انتخاب خودشون بوده مگه میشه کسی تن سالم داشته باشه نون نداشته باشه 

شما هم الکی دلسوزی نکنید کمک ندید شما پول زحمتکشی دارین می‌دین بهشون اونا هم برن کار کنم رب بزن سبزی پاک کنن ترشی بندازن کیک بپزم و می‌دونم برن خونه تمیز کنن 

من دلم برا گداهای تو خیابون نمیسوزه تازه حرصشون هم میکنم  هیکلشون دوبرابر من بچه هاتون توپر دستشون دراز می‌کنن برا پول

موافقم من یبار به یه ادم گفتم بیا کمک من 

من بهت دستمزد میدم گفت نه من حال کارکردن ندارم😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه یه گدایی بود راه نیفتاد پول جمع کرد تو محلمون یبار گفتن برو کار کن گفت خانوم دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم سخته فلانه

بعد مامان بدبخت من صبح ساعت شش با چند تا بچه مارو میزاشت می‌رفت سر کار تا غروب کارمند بود

دلتون برا خودتون بسوزه 

دقیقا یبار این حرفا رو همین جا زدم 

همه گفتن مگه شما کاری گذاشتیم بمونه که بقیه برن

تن پرورن وگرنه با دستفروشی هم میشه پول دراورد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا 

حالا من ینفرو دیدم ۴ تا بچه داشتن شوهره معلوم نبود اصن کارش چیه ولی کار می‌کرد باز نمیرسید بهش گفتم خب خودتم برو سرکار میگفت شوهرم نمیزاره 😐 حرصمممم میگیره وقتی شوهره خودش پول نمیده و نداره چرا نمیزارن زنشون بره سرکار

چه ربطی داشت واقعا؟؟؟

ی تاپیک دیدم که میگفتن پول روپوش مدرسه نداشته نهایتش یک تومنه که کناره دوروزه برو خونه مردم تمیز کن در میاد نوعی میگم چقدر خانوم ابرو مند کار می‌کنن بیشتر می‌خوان راحت گدایی کنن

واقعا هستن همچین آدما و خانواده‌هایی بعضیاشون سال ب سال چشمشون به مرغ و گوشت نمیفته💔

برن کار کنن عزیزم ما هم بشینیم خونه ینفر بره کار کنه گوشت و مرغ نمی‌بینیم خودشون دامپروری کنم جوجه بزرگ کنن سبزی بکارن کشاورزی کنم بخدا که کار هست

ی تاپیک دیدم که میگفتن پول روپوش مدرسه نداشته نهایتش یک تومنه که کناره دوروزه برو خونه مردم تمیز کن ...

خیلیا شزایط ندارن ورگرنه بریدن و دوختن واسه زندگیه بقیه خیلی راحته خودتون کمک نکنید به بقیه چیکار دارید 

مشکل اینکه توی بعضی شهرهای کوچیک و محروم واقعا کار پیدا نمیشه 

دیدم که میگم 

حتی در حد همون سفارش ترشی و سبزی پاک کردن 

یا به عنوان خدماتی کار کردن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من به هیچ متکدی کمک نمی‌کنم 

ولی بله!!

خانمی رو میشناسم که گاهی تماس می‌گیره و فقط به اندازه پول یک روز نون خریدن درخواست پول میکنه 

مستاجره، بیماره، همسر نداره، دو تا بچه مدرسه ای داره... طبیعتا همین‌ها خرج کمی نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
برن کار کنن عزیزم ما هم بشینیم خونه ینفر بره کار کنه گوشت و مرغ نمی‌بینیم خودشون دامپروری کنم جوجه ب ...

واقعا نمق دونم چی بگم 

دامپروری؟؟؟ یه معتاد وجا دام نگه داره جوجه رنگیو تو کازتون میخواد نگه داره یا زمین مفا میدین طرف بکاره؟؟؟؟ اصلا اینا میدونید چقد هزینه میخواد