roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 عنوان پزشکی آزاد تهران 132 بازدید | 23 پست با رتبه ۲۷۰۰ منطقه یک و ۸۸۰۰ کشوری پزشکی آزاد تهران و تعهدی دانشگاه تهران میارم؟ کدومو یا هر دو 1404/06/31 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجوجان عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 1921 شهریه پرداز و به تعهد ترجیح دادید؟ سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 شهریه پرداز و به تعهد ترجیح دادید؟ فقط شهریه پرداز تهران بهشتی ایران و کرج رو بهش ترجیح دادم
دانشجوجان عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 1921 فقط شهریه پرداز تهران بهشتی ایران و کرج رو بهش ترجیح دادم چرا؟ شهریه پرداز هر شهری که بهتر از تعهدیهبوم کجا هستی؟ سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 چرا؟ شهریه پرداز هر شهری که بهتر از تعهدیهبوم کجا هستی؟ آزاد تهران هم بهش ترجیح دادم بعد آزاد تهران تعهدی تهران بهشتی ایران زدم بومی تهرانم چون میخواستم همین تهران بمونم
دانشجوجان عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 1921 آزاد تهران هم بهش ترجیح دادم بعد آزاد تهران تعهدی تهران بهشتی ایران زدم بومی تهرانم چون میخواستم همی ... ازاد تهران و رو هوا میاریتبریکه پیشاپیشمنم کنکور دادم صبرم تموم شد کی جواب اخر بیاد🥲 سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 ازاد تهران و رو هوا میاریتبریکه پیشاپیشمنم کنکور دادم صبرم تموم شد کی جواب اخر بیاد🥲 نمیدونم خدا کنه واقعا یه کمی لب مرزم براش فکر کنم چون آزاد بومی گزینی نداره 🥲 عه چه رشته ای میخوای والا منم خیلی استرس دارم
دانشجوجان عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 1921 نمیدونم خدا کنه واقعا یه کمی لب مرزم براش فکر کنم چون آزاد بومی گزینی نداره 🥲 عه چه رشته ای میخوای ... ببین ازاد امسال واقعا هزینه شگزونع هرکسب نمیزنه مطمعنم میاری منم تحربی بودم پزشکی ودارو انتخاب رشته کردم امیدوارم پزشکی تعهدی رو بیارم✨😭 سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 ببین ازاد امسال واقعا هزینه شگزونع هرکسب نمیزنه مطمعنم میاری منم تحربی بودم پزشکی ودارو انتخاب رشته ... ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😭☘️ عه رتبه ات چند شد کدوم شهری ایشالا میاری ❤️
imsingleeagle عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 561 فایل قبولیای سال قبل قلمچی رو چک کن نوشته توش ک هر رتبه تو هر منطقه چی قبول شده
دانشجوجان عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 1921 ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😭☘️ عه رتبه ات چند شد کدوم شهری ایشالا میاری ❤️ من کردستانم منطقه سه ظرفیت تعهدی استانمون ۲۳۰ نفره من رتبم ۵۸۰۰ شد بنظرت شانسشو دارم؟🥲😭 سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 فایل قبولیای سال قبل قلمچی رو چک کن نوشته توش ک هر رتبه تو هر منطقه چی قبول شده چک کردم اونو ولی ناقصه مثلا دیدم با رتبه بالاتر از اونی که زده هم قبول شدن
imsingleeagle عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 561 چک کردم اونو ولی ناقصه مثلا دیدم با رتبه بالاتر از اونی که زده هم قبول شدن چون پارسال رتبه ها واقعی نبودمثلا تراز ۸۷۰۰ اگ باید رتبه هفت هشت هزار میداد تو منطقه ۲ ،داده بود رتبه نزدیک ۱۰ هزارپارسال حتی من دیدم پزشکی دولتی اصفهان تا رتبه ۱۵۰۰ و اینای منطقه دو هم گرفته بودهولی خب امسال اینجوری نیست اصلا نمیشه پیش بینی کرد
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 من کردستانم منطقه سه ظرفیت تعهدی استانمون ۲۳۰ نفره من رتبم ۵۸۰۰ شد بنظرت شانسشو دارم؟🥲😭 اره فکر کنم دانشگاه سنندج منظورته؟ اره ظرفیت استانتون بالاست شانس داری به نظرم کل تهران ۲۵۶ تا تعهدی میگیره کلا
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 747 چون پارسال رتبه ها واقعی نبودمثلا تراز ۸۷۰۰ اگ باید رتبه هفت هشت هزار میداد تو منطقه ۲ ،داده بود رتب ... اره ولی بازم قبولی هایی که زده برای همون پارسال دقیق نیست