2777
2789
اره فکر کنم دانشگاه سنندج منظورته؟ اره ظرفیت استانتون بالاست شانس داری به نظرم کل تهران ۲۵۶ تا تعهدی ...

امسال اینطوره که تعهدی کردستان پخش شده تو استانای دیگه 

ینی میریم دانشگاه های مختلف مثل تهران اصفهان تبریز قزوین زنجان و .. ولی محل خدمتمون کردستانه 

نمیدونم پارسال استانمون ۸۵ نفر ظرفیت داشت شهر ما رتبه۴۳۰۰ قبول شد تعهدی ، امسال ۲۳۰ نفره نمیدونم منو بگیرع یا نه😭

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

امسال اینطوره که تعهدی کردستان پخش شده تو استانای دیگه ینی میریم دانشگاه های مختلف مثل تهران اصفهان ...

اهان اون مدل تعهدی هم زدی؟ تراز کلت چنده؟ اره میاری به نظرم این مدلی رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اون مدل تعهدی هم زدی؟ تراز کلت چنده؟ اره میاری به نظرم این مدلی رو

اره همشو ژدم که فقط دربیام🤦🏼‍♀️

تراز کلم ۸۶۴۱ 

خداکنه نمیدونم خیلی استرس دارم 

البته ازادخودگردان هم زدم همه شهرااااا 

نمیدونم دیگه..

شما اطلاعی نداری از قبولیا؟ 

اره همشو ژدم که فقط دربیام🤦🏼‍♀️تراز کلم ۸۶۴۱ خداکنه نمیدونم خیلی استرس دارم البته ازادخودگردان هم ...

میاری اون مدل تعهدی رو فکر نکنم از استان هایی به غیر از استان خودت زده باشن اولویت هم که با استان شماست میاری ایشالا 🤍

من خودم زیاد نه ولی دوستم میدونه اگه میخوای ازش بپرسم برات 

میاری اون مدل تعهدی رو فکر نکنم از استان هایی به غیر از استان خودت زده باشن اولویت هم که با استان شم ...

عزیزم مرسی انشالله توام تهران بیاری 😍

مرسیی میشه میپرسی؟ خیلی لطف میکنی♥️

مرسی عزیزدلم اره واقعا انشالله♥️😍

عزیزم گفت طبق پارسال نمیشه گفت چون رتبه ها حباب داشت ولی به احتمال زیاد میاری اون مدل تعهدی که محل تحصیل یه شهر دیگه محل تعهد کردستان ایشالا ❤️☘️ خبر قبولیت رو بدی بهم