تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 عنوان خانوما جنین شما توی هفته ی 30چقدر وزنش بود❓ 77 بازدید | 14 پست چندروز پیش سونو دادمتوی هفتەی ۳۰ سونودادم وزنش یک کیلوونیم بودامروز بردم مرکز بهداشت گفت وزنش کمەقرارە بعد از ظهر برمدکتر ببینم اون چی میگەنگرانم خیلی استرس دارم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️ 1404/06/31 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 گوشت و مرغ و موز و آجیل بیشتر بخور اصلا نمیتونم هیچیییی بخورم🥺اشتها ندارم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 6970 اصلا نمیتونم هیچیییی بخورم🥺اشتها ندارم ای بابا من عاااشق زمستونم❤️
parimehmahi عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 193 استرس نداشته باش الانوقت وزنگیری مغز کباب بستنی وزن میده بخور
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 پسر من هفته ۳۲ ۲۳۰۰ بود۳۹۰۰ به دنیا اومد پس وزن بچە من کمە😔 دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 استرس نداشته باش الانوقت وزنگیری مغز کباب بستنی وزن میده بخور ممنونم اازت عزیزم♥️ دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 هرراهنمایی دارین بهم بگیندوستانخیلی نگرانمخدا خیرتون بدە دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 6970 پس وزن بچە من کمە😔 اسی مگه هنوز ویار داری که چیزی نمیتونی بخوری؟کباب و جوجه رستورانم نمیتونی بخوری؟ من عاااشق زمستونم❤️
parimehmahi عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 193 ممنونم اازت عزیزم♥️ مراقب خودت باش.از بارداریت لذت ببر همه اش خاطره هست
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 اسی مگه هنوز ویار داری که چیزی نمیتونی بخوری؟کباب و جوجه رستورانم نمیتونی بخوری؟ اصلا ویار نداشتمهمیشە کم اشتها بودم و الان تشدید شدە دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 مراقب خودت باش.از بارداریت لذت ببر همه اش خاطره هست چشم حتماممنونم ازت،سعی میکنم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
barsiha عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1425 پس وزن بچە من کمە😔 اصل وزن گیری هفته های اخر هست به تغذیه ات اهمیت بده و به دکترت بگو یه پودر هست برا وزن گیری جنین برات بنویسه
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 6970 اصلا ویار نداشتمهمیشە کم اشتها بودم و الان تشدید شدە برو دکتر بهش بگو شاید لازمه مولتی ویتامین بخوری تا اشتهات باز بشهحداقل یه تیکه گوشت و مرغ خالی بخور،یا گوشت تو شیشه درست کن آبشو سر بکش من عاااشق زمستونم❤️