2777
2789
عنوان

نظر سنجی خواهر شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 22 پست
ادامه رو بخون

به نظرمن باهاشون مسافرت نرید  ارتباطتون رو کم کنید اگه قرار بود به بدی کارشون پی ببرن تو این چندسال برده بودن 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بی احترامی از برادر شوهر بودهشاید اونا میخواستن تنها برن سفر خواهر به زور خودش را تحمیل کرده اونام ا ...

نه خواهر شوهرم اصلا بزور خودشو نمیندازه هر سال اونا به همه اصرار میکنن و من برام جا سوال بود چرا با اونا نمیرن اینو جواب داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن باهاشون مسافرت نرید ارتباطتون رو کم کنید اگه قرار بود به بدی کارشون پی ببرن تو این چندسال ...

جز این اخلاق بقیه کاراشون خوبه حیفمون میاد دورشونو خط بکشیم ولی همین یه رفتار بد خیلیییی ادمو اذیت میکنه

درسته جا ازونا بوده ولی قرار بوده دنگی باشه

اگه خواهر شوهرتون دنگ نمی‌داد اون موقع حق با برادرشوهرتون بود ولی حالا خواهرش بوده غریبه نبوده که یه کاری میکرد به خواهرش خوش بگذره نه اینکه ناراحتش کنه