2777
2789

میخوام تو ظرفشویی هم بزارم با خیال راحت 

تحقیق کردم استیل خوب بود ولی اگر قرار باشه بهش بچسبه غذا بدرد نمیخوره حتی شستنشم دردسره مفت نمی ارزه 

تفلون و چدن اینام زود داغون میشه سرطان زاس تو ظرفشویی هم بزاری کلا از بین میره تفلونش

چی بخرم 😭

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیل ک فقط باید خورش و غذای آبکی توش بپزی 

من از گرانيت راضیم

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

روی

روحی؟ دارم اونام می‌چسبه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اگه برا جهاز میخوای که معمولا از هر کدوم‌یه ست میذارن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اگه برا جهاز میخوای که معمولا از هر کدوم‌یه ست میذارن

ن برا استفاده 

من ۱۳سال استیل دارم عالیه یعنی نباشه کارم میمونه همه چی درست کردم الا برنج

تخم مرغ اینا نمیچسبه بهش؟

من گرانیت دارم راضیم 

استیل دارم راضیم اگ غذا بچسبه هم یکی دوساعت خیس میکنم بعد میشورم راحت با سیمم پاک میشه

تفلونم داشتم ی ۸ سالی استفاده کردم خراب شدن

امااااااا استفاده خیلی خیلی زیادم قابلمه روییه