صادقانه بگید بین خواستگاری که تحصیلات بالا داره ولی کارمنده و درامدش کمه و کسی که دیپلمه ولی درامدش بالاست کدومو برای ازدواج انتخاب میکنید؟ خودم لیسانسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دی؟ واقعا هرچیزی که بخوام حتی بیشتر از اون چیزی که میخوام میخره و به خواسته هام اهمیت میده
اگه خوبه پس مبارک باشه
به نظر شخصی من که تحصیلات بالا نشونه ی باشعور بدون طرف نیست
آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو
اینم بگم اگه قصد دارید با کسی که تحصیلات بیشتر یا کمتر از خودتون داره وصلت کنید حتما چک کنید طرف عقد ...
این دیپلمه اتفاقا همه جا به خاطر جایگاه اجتماعیم بهم افتخار میکنه و با ادامه تحصیلم مشکلی نداره کلا میخواستم ببینم این مسئله ممکنه در آینده مشکل ساز بشه
آفرین دقیقا!مخصوصا به نحوه حرف زدن بعضیا که دقت میکنی میبینی انگار ۱۰ سال تحصیلات آکادمیک شوخی زننده ...
دقیقا
خواستگار قبلیم فوق لیسانس دانشگاه شریف بود ولی عین اون پسره تو فیلم "ملی و راههای نرفته اش" بود به همه چیزم گیر میداد آرامش نداشتم ولی این دیپلمه از اینکه من به خودم برسم و درس بخونم لذت میبره