fatiiiفاط مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3139 عنوان چیکار کنم بنظرتون چجوری حالم و خوب کنم 40 بازدید | 4 پست وسواس مریضی دارم دکتر رفتم قرص میخورم همش حالم بده استرس دارم هی همه چی و ب هم ربط میدم چیکار کنم اخه نمیتونم از زندگی لذت ببرم هی سر بچه هام داد میزنم 😭😭بخدا دوس دارم خودکشی کنم از این فکرا راحت شم فقط فکر بچه هام نمیزاره این کارو کنم 1404/06/31 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6563 وسواس فکری عملی داری؟ OCDمنم دارم خیلی داغون شدم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
fatiiiفاط مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3139 وسواس فکری عملی داری؟ OCDمنم دارم خیلی داغون شدم اره تو ب چی وسواس داریببین من واقعا حس میکنم دنیا ب اخر رسیده
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6563 اره تو ب چی وسواس داریببین من واقعا حس میکنم دنیا ب اخر رسیده خیلییییی سخته درکت میکنممن نسبت به همه چی وسواس دارمخونه همیشه باید مرتب و منظم باشه وگرنه عصبی میشم اصلا روانی میشمیا به یه چیز کوچیک تا ساعت ها و روزها فکر میکنم مثلا یه ویس رو هزاااار بار ضبط میکنم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
parimehmahi عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 193 اگر با دارو خوب نشدی حتما به یه مرکز دیگه واسه درمان مراجعه کن.