2777
2789

۲۸ سالمه این چندمین باره خاستگار سنتی میاد یا یکی شرایطش خوب نیست یا یکی ظاهرش ، خودم یکیو دوسش دارم ولی من موندم چطوری تکلیف این رابطه رو معلوم کنم ۶ ماهه همو میشناسیم ولی ۴ ماهه باهمیم کسی همچین تجربه ای داشته؟میخوام رابطه مون هدف دار بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من شرایطم اینجور بود 

چند ماه بود باهم بودیم و منو کاملا بلاتکلیف گذاشته بود

یه روز جدی باهاش حرف زدم 

و خب گفت تا ببینیم چی میشه 

منم باهاش تموم کردم 

ببین من واقعا قصدم ازدواج نبوداااا ولی از اینکه اون یه روز حرف ازدواج میزد و روز بعد یه حرف دیگه لجم میگرفت

وابسته اش کن عاشقش کن حرف ازدواج نزن اصلا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم اگر کلا ازدواجت با دوس پسرت نشدسایت اغاز نو ثبت نام کن و حتما یه عکس الکی بذاراونجا ادم حسابی ...

آدم حسابی ها وقت سایت ندارن به اونجا کشیده نمیشن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب شرایطش خوبه ،رابطه مونم نزدیکه از نظر ج البته نصف نیمه

ج یعنی رابطه دیگه آره ؟ 

خب ببین بنظرم ۶ ماه زمان زیادیه‌. حداقل باید اشاره های کوچیکی میکرد. باهاش صحبت کن بگو هدفت از آشنایی ازدواجه. 

چند سالته راستی؟ 

خودمون باعث میشیم تو بلاتکلیفی بذارنمون با این زیادی اُپن بودن و در دسترس بودنمون

قبلا پسری جرات نمی کرد بدون هدف ازدواج به دختری نزدیک بشه

حتی اگه قصدش ازدواج هم نبود الکی هم که شده قول ازدواج میداد

ج یعنی رابطه دیگه آره ؟ خب ببین بنظرم ۶ ماه زمان زیادیه‌. حداقل باید اشاره های کوچیکی میکرد. باهاش ص ...

اره رابطه،من ۲۸سالمه چند ماه دیگه میشم ۲۹ استرس سنمو دارم گفت دوماه بهم فرصت بدیم بعد تصمیم بگیریم ولی من حس میکنم اون دوماه رو الکی گفت